IKEA hírek

Márka › IKEA

Az Ikea svéd nyelvleckéket ad, hogy lekösse a gyerekeket

21.02.17 07:37

Az IKEA svédül tanítja a gyermekeket az unalom enyhítésére, ezzel egy kis nyugalmat és pár szabad percet ad a szülőknek.

Megjöttek a hivatalos képek és árak az IKEA X Asus ROG gamer bútorairól

21.02.05 13:03

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy Kínában kiszivárgott néhány kép azon bútorokról és kiegészítőkről, melyeket az IKEA és az Asus ROG tervez piacra dobni. Nem is olyan rég megtörtént a hivatalos bejelentés, amivel együtt természetesen létrejött az IKEA…

Erdőt vett az Ikea, de nem azért, amire először gondolnál

21.02.03 13:03

Erdőt vett az Ikea az Egyesült Államokban, Georgia állam délkeleti részén. A vállalat azért döntött a terület megvásárlása mellett, hogy így védje meg az erdő ökoszisztémáját és akadályozza meg a terület beépítését.

11 ezer hold erdőt vett az Ikea, hogy csökkentse karbonlábnyomát

21.02.01 06:54

Egyre nagyobb üzlet a háborítatlan erdő: a világ kereskedelmi faellátásának 1 százalékát felhasználó svéd bútorcég most az Egyesült Államokban vásárolt erdőt karbon-ellentételezésként, de a Baltikumban és Romániában is vannak erdőségei.

Az Ikea megvett egy erdőt, hogy megvédje annak ökoszisztémáját

21.01.31 19:48

Nyilatkozatuk szerint hisznek a felelős erdőgazdálkodásban, és úgy látják, ők is felelősséggel tartoznak a bolygóval szemben.

A(z) "IKEA" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Ma több mint 40 márka állt ki a családok sokszínűségéért

A mai napon délelőtt 10 órakor több mint 40 márka csatlakozott egyszerre a szivárványcsaládok közössége által indított, “a család, az család” kampányhoz. A kezdeményezéshez világmárkák, mint például az IKEA, a Levi’s vagy az HBO…

Ország

Őrizetbe vették a HírTv svédországi tudósítóját

A járvány elleni védekezéshez használt maszkot is le akarták vetetni róla.

Tudomány

Durván megugrott a műtárgyak iránti kereslet a koronavírus-járvány miatti bezártság alatt

Miközben a korlátozó intézkedések miatt az elmúlt egy évben a műtárgypiacon az értékesítési csatornák beszűkültek, Magyarországon a kereslet nőtt. Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is…

Életmód

Apátsági sörkultúrát teremtenének a bencések Magyarországon

Trappista útmutatások alapján, de magyar konyhában fejlesztett receptekkel teremtene virágzó apátsági sörkultúrát a Pannonhalmi Bencés Főapátság.

 

Kategória ajánló