II. Erzsébet hírek

Ismert személy › II. Erzsébet

Vilmos és Katalin sem fog Erzsébet királynővel karácsonyozni

20.11.30 13:34

A koronavírus miatt a királyi család is csak szűk körben ünnepel, főleg, mert Erzsébet királynőre és Fülöp hercegre nézve igencsak veszélyes lehet a betegség. A hírek szerint még Vilmos és Katalin sem lesz jelen karácsonykor.

Börtönből karácsonyi palota, így élnek a svédek

20.11.28 07:28

Azt mindenki tudja, hogy a Buckingham-palota II. Erzsébet brit uralkodó otthona, de akadnak azért szép számmal még uralkodói családok, akikről nem nagyon tudjuk, hogy hol hajtják álomra a fejüket.

II. Erzsébet és Fülöp herceg új portréval ünnepelt

20.11.25 06:46

73 év házasság után mindenképp megérdemelt egy új, közös portrét II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg. Ráadásul nem mindennapi ajándékkal fotózták le őket.

A bizonyíték, hogy II. Erzsébet királynőnek is vannak fura szokásai

20.11.21 17:05

Mindenkinek vannak furcsa szokásai, és ez alól még Ii. Erzsébet királynő sem kivétel. Most elhoztunk néhány tényt, ami ezt alá is támasztja!

Megható: Erzsébet királynő és Fülöp herceg ajándékot kaptak a dédunokáktól a házassági évfordulójuk alkalmából

20.11.21 16:07

II. Ezsébet királynő (94) és Fülöp herceg (99) a 73. házassági évfordulójukat ünneplik. Mivel rengetegen rajonganak szerte a világban a királynőért, ezért több ezren küldtek levelet e nemes nap alkalmából. A sorból nem maradtak ki a dédunokák sem.

Jól szórakozott a dédunokák üdvözlőlapján a 73. évfordulójukat ünneplő királyi pár

20.11.20 08:40

Mint mindig, most is jól festenek. A Brit királyi család történetének leghosszabb frigye ma ünnepli a házassági évfordulóját. Erzsébet királynő és Fülöp herceg napra pontosan ma házasodtak össze 73 éve, 1947. november 20-án.

A(z) "II. Erzsébet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Rács mögé került II. Erzsébet unokaöccse

Simon Bowes-Lyont 10 hónapra rácsok mögé küldték szexuális zaklatás vádjával.

Ismert személy

Rács mögé került II. Erzsébet unokaöccse

Simon Bowes-Lyont 10 hónapra rácsok mögé küldték szexuális zaklatás vádjával.

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Tudomány

Buzás Aliz csodás plakátjaival támogathatod kedvenc kávézóidat, éttermeidet

A járvány miatt sok vendéglátós kényszerül bezárásra, de számos összefogás született. A Jedermannt, a Kelet Kávézót, a Majorkát vagy a Tranzitot Buzás Aliz plakátjainak megvásárlásával támogathatjuk.

 

Kategória ajánló