II. Erzsébet hírek

Ismert személy › II. Erzsébet

99 éves Fülöp herceg, a brit királyi család sziklája

20.06.10 06:52

Vagány, szókimondó, olykor nyers volt fiatalon (és egyébként manapság is az) Fülöp herceg. II. Erzsébet férje ma lett 99 éves. Kevesen tudják róla, hogy hányatott gyerekkora miatt egész életében csak egyet akart igazán: összetartó családot.

II. Erzsébet királynő fiát akarják kihallgatni az Epstein-ügyben

20.06.08 20:07

Tanúként hallgatná meg András yorki herceget, II. Erzsébet királynő fiát az amerikai szövetségi vádhatóság a szexuális bűncselekményekért elítélt Jeffrey Epstein néhai amerikai pénzember ügyében.

Családi titkokat fecsegett ki II. Erzsébet menye

20.06.08 11:13

A brit uralkodó kedvenc menye egy újságírónak elmondta, hogy mit gondol Meghan és Harry költözéséről, ahogyan azt is elárulta, szerinte, hogyan fogadják az újonnan érkezőket a királyi családban.

Ezt az ékszert minden nap viseli II. Erzsébet

20.06.07 17:28

Fülöp herceg maga tervezte azt az ékszert II. Erzsébet számára, melyet a királynő máig is minden nap visel. Persze, hogy az eljegyzési gyűrűjéről van szó.

Ébresztő Pest! Ideje felöltözni! ー Mutatjuk, hogy hol érdemes most a leginkább vásárolni (x)

20.06.04 00:14

Május 18-án Budapesten is feloldották a kijárási korlátozásokat, így hosszú hetek után végre ismét kimozdulhatunk egy kicsit, és az óvintézkedések betartása mellett találkozhatunk a rég nem látott barátainkkal és rokonainkkal.

Csak úgy ragyogott a koronázásán II. Erzsébet

20.06.02 16:05

Éppen ma 67 éve, hogy II. Erzsébetet királynővé koronázták, és nem meglepő módon elképesztő mennyiségű fotó készült a rendezvényen. Így fennmaradt az utókornak, milyen ragyogóan nézett ki az uralkodó a jeles napon.

A(z) "II. Erzsébet" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Gyönyörű név lehet a befutó - Meghan és Harry lánya a királynő becenevét kaphatja

A rajongók majdnem biztosak benne, hogy a sussexi pár II. Erzsébet előtt fog tisztelegni a kicsi névválasztásánál.

Ismert személy

Gyásszal telt Erzsébet királynő 95. születésnapja

Ünnepségek nélkül, a Windsori-kastélyban elvonulva töltötte születésnapját a Fülöp herceget gyászoló uralkodó.

Ismert személy

Ez a magyar férfi találkozott Fülöp herceggel Kecskeméten - erről beszélgettek

A napokban elhunyt Fülöp herceg 1993-ban Magyarországon tett látogatást, ahol volt lehetősége civil emberekkel is szóba elegyedni. Így került vele kapcsolatba Csöndör Zsolt a kecskeméti repülőtéren.

Nagyvilág

Hatalmas bejelentéseket tett a Netflix: még idén folytatódik A nagy pénzrablás és négy másik sikersorozat

A Netflix mostanra több mint 200 millió előfizetővel rendelkezik világszerte, az online videótár pedig idén rákapcsol a tartalomgyártásra, egészen elképesztő összegeket fordítanak új filmek és sorozatok készítésére. Emellett egy…

 

Kategória ajánló