Igazságügyi Minisztérium hírek

Közélet › Igazságügyi Minisztérium

Völner Pál: Az ellenzéknek a bűnözők fontosabbak, mint az áldozatok

20.02.19 16:25

„A mai ellenzék a kormányoldallal nem hajlandó együttszavazni, hogyha nem valami brüsszeli előterjesztés van a Parlament előtt” – fogalmazott az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára.

Beszámítható az osztályfőnökét megkéselő győri diák

20.02.19 12:58

Az igazságügyi orvosszakértő szerint teljesen beszámítható és nem szenved kóros elmeállapotban az a 17 éves győri fiú, aki tavaly decemberben a tanítási órán szurkálta össze osztályfőnökét - írja az Index.

Dózsa György úti tragédia: videózta magát M. Richárd a baleset előtt

20.02.19 09:22

Kedden újabb tárgyalás volt a Dózsa György úti halálos baleset ügyében - írja az Index. A bíróság újra beidézte Császár Gergely igazságügyi műszaki szakértőt és azt a két orvosszakértőt is, akik korábban M. Richárd elemorvosi vizsgálatát végezték. A keddi…

Az életszínvonal további növelését ígérte a lengyel elnök

20.02.15 16:58

Az igazságügyi reform folytatását és az életszínvonal további növelését ígérte szombaton a májusi elnökválasztást megelőző kampánynyitó varsói nagygyűlésén Andrzej Duda hivatalban lévő lengyel elnök.

Véget vet a brit kormány a terrorcselekményekért elítéltek automatikus próbaidőre bocsátásának

20.02.15 12:07

Véget vet a brit kormány annak a büntetőjogi gyakorlatnak, amelynek alapján a terrorcselekményekért elítélteket teljes büntetésük letöltése előtt szinte automatikusan szabadlábra helyezték – közölte a brit igazságügyi miniszter. Robert Buckland a…

Varga Judit hálás az ellenzéki médiának

20.02.13 10:39

Az igazságügyi miniszter szeretne szellemileg olyan friss és lendületes lenni, mint Orbán Viktor.

A tett az első, a szó a második

20.02.13 05:46

Az igazságügyi miniszterrel készített interjút a Mandiner.hu. Varga Judit többek között elmondta, hogy azon gondolkodik, hogy TikTok-videókkal szólítsa meg a fiatalokat.

A(z) "Igazságügyi Minisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Váratlan helyről álltak ki Varga Judit mellett

Az igazságügyi miniszter hiszi, hogy sok munkával, háttérbeszélgetéssel nyugaton is lebontható a liberális fősodratú média fala.

Politikus

Váratlan helyről álltak ki Varga Judit mellett

Az igazságügyi miniszter hiszi, hogy sok munkával, háttérbeszélgetéssel nyugaton is lebontható a liberális fősodratú média fala.

Ország

Trump leváltotta az amerikai hírszerző közösség ellenőrzési főigazgatóját

Az amerikai elnök bejelentette, hogy leváltotta Michael Atkinsont, a hazai hírszerző közösség ellenőrzési főigazgatóját, akinek elsőként jelentette egy meg nem nevezett hírszerző, hogy az elnök "zavarba ejtő" beszélgetést folytatott…

Közélet

Börtönből házi őrizetbe engedtek egy ellenzéki vezetőt

Börtönből házi őrizetbe engedték pénteken Kubában José Daniel Ferrer ellenzéki vezetőt. A több ellenzéki tömörülést összefogó Kubai Hazafias Unió (UNPACU) nevű ernyőszervezet vezetőjének tavaly októberi letartóztatását…

 

Kategória ajánló