Igazoltatás hírek

Közélet › Igazoltatás

Igazoltatás során bukott le

20.09.16 17:02

Igazoltatás során bukott le Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 16., sze - 07:53 A győri járőrök elfogtak egy 33 éves nőt, aki ellen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki.

Megpróbálta megtéveszteni a rendőröket igazoltatáskor, de lebukott

20.09.10 10:25

Megpróbálta megtéveszteni a rendőröket igazoltatáskor, de lebukott Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 09. 10., cs - 08:27 Más ember igazolványával próbálta személyazonosságát igazolni a győri férfi.

Hamis vád – Testvére adatait diktálta be a rendőri igazoltatáskor

20.09.08 14:52

Egy zalalövői férfi közlekedett Mercedes személyautóval, amikor a járőrök megállították, mert nem használta a biztonsági övét, és az irányjelzést is elmulasztotta kanyarodáskor. Az igazoltatás során a rendőrök bemondás alapján rögzítették az…

Lopott ékszerekkel kitömve futott a lakók elől Győrben Aurél

20.08.31 08:13

Vasárnap jelentették a rendőrségnek, hogy Győrben, a Török Ignác utca egy családi házába besurrant férfit zavartak meg a lakók. A tolvaj a zsákmányával a helyszínről elfutott.

Megrongálta a szökőkutat a dombóvári férfi

20.08.02 07:16

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek vizsgálatát, melyet egy 24 éves férfival szemben folytattak rongálás miatt.

Lezárt akta: droggal kereskedett

20.07.05 09:19

Lezárt akta: droggal kereskedett Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 05., v - 08:10 A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a vajszlói férfinak az ügyében, akinek a gépkocsijában, illetve a lakásán több mint 3 kilogramm kábítószert találtak.

Jogsi nélkül ittasan és bedrogozva száguldozott a tatai sofőr Dunaszentmiklóson

20.06.18 17:11

Az igazoltatás során a tatai férfi jogosítványát nem tudta felmutatni, majd a vele szemben alkalmazott szonda és kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott.

A(z) "Igazoltatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Igazoltatás során bukott le

Győrben, a Csipkegyári úton igazoltattak a rendőrök egy asszonyt szeptember 15-én este fél 9 órakor. A nő adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki, ezért őt…

Közélet

Több amerikai városban is újra tüntettek: így álltak ki a rendőrök által meggyilkolt Breonna Taylor mellett

A kentuckyi Louisville mellett több más amerikai városban is tiltakozó megmozdulások voltak a Breonna Taylor-ügy miatt csütörtökön.

Életmód

Drogok, korrupció - kitálal a baloldaliak sofőrje - részletek az Informátorban

Informátor különkiadás - pénteken 20 óra 5 perctől a HírTV műsorán!

Életmód

Elkapták ittas vezetését, fél óra múlva a barátnőjét ugyanezért vitték be a tapolcai rendőrök

Megállítottak egy autót a rendőrök Badacsonytomajon, szeptember 23-án, amikor kiderült, hogy ivott a 41 éves pilisszántói férfi, aki vezetett.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló