Igazgyöngy hírek

Életmód › Igazgyöngy

Sikerült megnégyszerezni az Igazgyöngynek felajánlott SZFE-s adományt

20.12.29 15:46

Az SZFE felajánlotta a 100 ezer forintos díját a mélyszegénységben élőknek segítő alapítványnak. A közösség meg akarta ezt duplázni, eddig a négyszerese jött össze. 

Kevesebb pénz jut a hátrányos helyzetűeknek

20.08.31 14:07

A kormány a járványhelyzetre való hivatkozással 50%-al csökkentette az Igazgyöngy Alapítvány támogatását, és felajánlották, hogy baj esetén a fenntartott iskolát átadhatják az államnak.

A(z) "Igazgyöngy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Újabb álhír söpört végig a balliberális médián – itt a cáfolat

A Polgári Magyarországért Alapítvány sajtóközleményben reagált a hamis és téves állításokra.

Életmód

Négyszerese folyt be az Igazgyöngynek az SZFE-s adománynak

Az SZFE felajánlotta a 100 ezer forintos díját a mélyszegénységben élőknek segítő alapítványnak. A közösség meg akarta ezt duplázni, eddig a négyszerese jött össze.  Az SZFE közössége nyerte a Magyar Hang Év embere díját, és…

Ismert személy

L. Ritók Nóra: „Nem lehet, hogy mindig mindenki hallgasson”

Nem vett el a hátrányos helyzetű gyerekektől sok lehetőséget a koronavírus, mert eleve nincsen sok lehetőségük – mondja az Igazgyöngy Alapítvány vezetője. Interjú!

Életmód

Mi történt? Tartalékaikból élnek Bódiék

Margó és Guszti tudják, milyen mélyszegénységben élni, ezért igyekeznek tartalékolni bevételeiket. Bódiék jól alkalmazkodnak a járvány miatt kialakult helyzethez.

 

Kategória ajánló