Időjárás hírek

Esemény › Időjárás

Megszűnik a csapadék

Tegnap 21:02

A borongós, csapadékos, szeles időt okozó ciklon távolodik tőlünk, kedden egyre inkább a nyugatról benyúló anticiklon határozza meg időjárásunkat. Emiatt felszakadozik a felhőzet, eláll az eső, de továbbra is szeles lesz az idő.

Sorra dőltek a fák a viharban, a vasútállomáson egy épületet is megbontott a szél

Tegnap 18:26

Hétfő délutánig huszonnyolc káresemény történt a szélsőséges időjárás következtében.  Pécsett a Zurna dűlőben egy nagyméretű tuja dőlt az útra, teljes útzárat képezve, az Endresz György utcában egy fenyőfa dőlt egy személygépkocsira.…

Készüljön: vihar söpri el a visszatérő tavaszt

Tegnap 18:14

Az időjósok előrejelzése szerint a következő napokban egyre jobb idő lesz. Egyre kevesebb esővel és egyre gyengébb szél, továbbá fokozatos felmelegedés várható péntekig. A hétvége viszont nem kecsegtet semmi jóval a hétfői számítások szerint.

Időjárás-jelentés

Tegnap 17:18

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:     Időjárási helyzet Európában ————————— Nagy kiterjedésű, stagnáló anticiklon és kifejezetten hideg légtömeg helyezkedik el Európa keleti, északkeleti részén. Alacsonyszintű felhőzettel…

Ma még több eső, holnap pedig sok helyen erős szél várható

Tegnap 12:39

Este kezd gyengülni a csapadék intenzitása, holnap pedig némi napsütésre is számíthatunk, de sok helyen erős, viharos széllel kell számolnunk.

Árvíz miatt nem látogatható az Abaligeti-barlang

Tegnap 12:35

A lehullott bőséges csapadék miatt árvíz van az Abaligeti-barlangban, ezért a látogatás szünetel.

Az eső mellett nagy szélre is figyelmeztetnek

Tegnap 07:33

Az éjszaka érkezett ciklon nagy mennyiségű csapadékot és viharos szelet okozva örvénylik hazánk felett, figyelmeztetés érvényes emiatt az egész országban.

Hétfőn marad a hideg és az eső

17.10.22 23:03

Az ország több részében is nagy mennyiségű esőre kell számítani. A hőmérséklet 10 fok körül alakul.

A(z) "Időjárás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A hideg időszakban is gondoskodni kell a megfelelő folyadékpótlásról

Nyáron a hosszantartó hőség miatt sokkal több folyadékot fogyasztunk, azonban a hidegebb idő beálltával sokan megfeledkeznek az ilyenkor szükséges minimális mennyiség beviteléről. Holott ősszel is szükség van a megfelelő…

Esemény

Az egész ország riasztást kapott: viharos széllel jön a nagy eső

A hőmérséklet is visszaesik, a következő napokban kellemetlen őszi idő várható.

Esemény

Téligumit venne? Mutatjuk mit érdemes vásárolni és mit elkerülni

Hamarosan itt a hideg, fagyos, havas, latyakos időjárás, melyre nem árt jó előre felkészülni. Például egy jól megválasztott új téligumival.

Esemény

Jövőre elindul a jégeső-elhárító rendszer, a gazdáknak könnyebb lesz

Végefelé közelednek a betakarítási munkálatok megyénkben. Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót Hubai Imre Csaba, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke hétfőn Szolnokon.

 

Kategória ajánló