Hyundai hírek

Autós › Hyundai

Új tényező az elektromos járművek piacán – több lesz a környezetbarát haszongépjármű?

20.01.16 10:46

A Hyundai Motor Co. autóipari konszern és érdekeltsége, a Kia Motors Corp. 110 millió dollárt invesztált a brit Arrival elektromos járműveket gyártó start-up vállalatba az európai piacra szánt kis-haszongépjárművek közös fejlesztése és gyártása…

Koreából kapnak ellenfelet a luxusterepjárók

20.01.16 08:07

A Hyundai egyik típusából önálló luxusmárka lett a Genesis, ami a szedánok után egy szabadidő-terepjárót is felvett a kínálatába. A hathengeres motorral szerelt Gv80-ban minden benne van, amire a koreai gyártó ma képes.

Légi taxik: most éppen a Hyundai állt össze az Uberrel

20.01.08 12:19

Az Uber több éve gyűjti maga köré a partnereket az elektromos hajtású, önvezetésre alkalmas repülő szerkezetek kifejlesztéséhez.

A Hyundai megmutatta a légitaxiját, amit gyártásba is adnának

20.01.07 20:07

A repülő autó régóta foglalkoztatja a kreatív feltalálókat, és most nem kisebb cég, mint a Hyundai mutatta meg a saját elképzelését. A prototípus inkább városi repülőgép, mint autó, és az Uber használná.

Bemutatta közös fejlesztésű repülőtaxi-prototípusát az Uber és a Hyundai

20.01.07 16:31

Az elektromos meghajtású, majdnem háromszáz kilométer per órás végsebességű, négy ember szállítására képes jármű tesztelését már idén megkezdik. A tervek szerint három éven belül a piacra is kerül a most még S-A1 névre hallgató típus.

Ezek legtakarékosabb villanyautók

19.12.24 09:16

A német autósok fogyasztási adatait gyűjtő weboldal közzétette az elektromos autós felhasználói tapasztalataiból összeállított takarékossági listát. A győztes nem a legkisebb, a vesztes nem a legnagyobb e-autó.

Michelisz a világtérképre tette Himesházát

19.12.16 09:59

Infarktusközeli állapotban nézte Himesháza Michelisz Norbert győzelmét. A pontos meghatározás szerint „csak” világkupát nyert, ám kis baranyai szülőfalujának lakói mégis világbajnokként emlegetik. Megérdemli.

Így ünnepelt Michelisz Norbert a WTCR idei királyaként

19.12.15 15:16

Küzdelmes utolsó versenynapon dőlt el az idei túraautó-világkupa sorsa. A trófeát nagy izgalmak után a Hyundai magyar versenyzője szerezte meg.

Michelisz: jó helyzetben vagyunk, de nem szabad hátradőlni

19.12.14 14:37

"Nem szeretném azt mondani, hogy nem vagyunk jó helyzetben, mert abban vagyunk, de a végső sikerig még hosszú az út. Őszinte leszek, bizakodó vagyok."

A(z) "Hyundai" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Hyundai Kona a MOL Limo flottában

A MOL Limo flotta harmada már elektromos. A teljes anyag Hyundai Kona a MOL Limo flottában címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Sport

Michelisz megint nyert, de a címről lemaradt

A WTCR szezon előtti, csak pilótáknak kiírt szimulátoros bajnokságának utolsó, sepangi fordulóján már a harmadik győzelmét aratta Norbi, de a tabellán végül öt ponttal elmaradt Yann Ehrlacher mögött.

Sport

Michelisz megint nyert, de a címről lemaradt

A WTCR szezon előtti, csak pilótáknak kiírt szimulátoros bajnokságának utolsó, sepangi fordulóján már a harmadik győzelmét aratta Norbi, de a tabellán végül öt ponttal elmaradt Yann Ehrlacher mögött.

Ország

Túl sok szellentés miatt késelte meg utasát egy taxis

A nap hírét a blikk.hu-n találtuk. Elhoztuk, csak hogy legyen egy kis bulvár is. Súlyosan megsebesített utasát egy dél-koreai férfi. Elképesztő történet látott napvilágot, miszerint

 

Kategória ajánló