Hyundai hírek

Autós › Hyundai

Még vonzóbb lesz titkos kategória-szerelmünk, a Hyundai Santa Fe

20.05.29 15:04

Nahát, már húszéves a Santa Fe, a kategória egyik legjobban kitalált modellje! Most jön belőle a négy és feledik generáció, konnektoros hibriddel.

Alaposan megújul a Hyundai Santa Fe

20.05.26 13:25

Azzal nem lehet vádolni a Hyundait, hogy csak az utóbbi években állt elő SUV-okkal, amikor már mindenki ezt teszi, mert

Dupla hibriddel újul meg a legnagyobb Hyundai

20.05.26 10:11

Kifinomultabb formai megoldásokkal, mild hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokkal érkezik a negyedik generációs Hyundai Santa Fe.

Máris bővült a lista, még több autóra jár a 2,5 milliós állami támogatás

20.05.22 13:41

Ahogyan azt a Portfolio is előrevetítette az elektromos autók újfajta vásárlási programjának bejelentésekor, gyorsan reagált néhány autógyártó és a 11 millió forintos határ alá csökkentette egyes e-autó modell induló árát.

A Hyundai Holding kreatív lead ügynökségi tenderét a Republic Group nyerte

20.04.27 09:41

A Hyundai Holding Hungary év elején meghirdetett meghívásos kreatív lead ügynökségi tenderét a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Republic Group nyerte idén tavasszal. A Hyundai autómárka megerősítéséhez a reklámügynökség…

A Hyundai meghosszabbított garancia üzenete

20.04.18 18:37

A COVID-19 vírus okozta állapot mindannyiunk számára hatalmas próbatétel. Szeretnénk azonban, ha ebben a bizonytalanságokkal teli időszakban is tudná minden Hyundai tulajdonos, hogy a Hyundai mindig rendelkezésére áll, és mindent…

Virtuális bajnokságot indít Michelisz Norbert, fődíj egy valódi versenyzési lehetőség

20.04.03 10:34

Virtuális bajnokságot indít Michelisz Norbert, a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi győztese és csapata, a M1RA, a sorozat győztese pedig egy teljes idényre szóló versenyzési lehetőséget kap egy hazai, vagy nemzetközi autós gyorsasági…

Bemutatták Michelisz idei autójának festését

20.03.30 11:27

A Hyundai Motorsport megmutatta Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini idei autójának festését.

A(z) "Hyundai" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Még vonzóbb lesz titkos kategória-szerelmünk, a Hyundai Santa Fe

Nahát, már húszéves a Santa Fe, a kategória egyik legjobban kitalált modellje! Most jön belőle a négy és feledik generáció, konnektoros hibriddel.

Sport

Újabb magyar mutatkozhat be a WTCR-ben

A Zengő Motorsportban kap lehetőséget Boldizs Bence.

Sport

Két autóval és új magyar tehetséggel tér vissza a Zengő Motorsport a WTCR-be

Egy év távollét után idén újra a Túraautó-világkupán indul a Michelisz Norbertet is felfedező csapat, méghozzá rögtön két Cuprával, amelyek közül az egyikbe egy új felfedezett, Boldizs Bence ülhet.

Ország

Covid-19.2? - Dél-Koreában már újra szigorítanak, máshol még csak aggódnak

Szöulban és a dél-koreai fővároshoz közeli településeken több helyen is újra felütötte a fejét az egyszer már visszaszorított koronavírus-járvány, ezért újra bevezették a korábbi hullámot megállító korlátozások jó részét. De a lazítások…

 

Kategória ajánló