HVG hírek

Márka › HVG

Elfogták a ruandai népirtás egyik felelősét

20.05.17 17:26

Elfogták Felicien Kabuga hutu üzletembert, aki olyan ruandai milíciáknak nyújtott pénzügyi támogatást, amelyek 800 ezer tuszival és mérsékelt hutuval végeztek mindössze száz nap leforgása alatt 1994-ben – írja a HVG.

Ingyen sörrel készül a budapestiek számára a First Craft Beer, amint újraindul a főváros

20.05.15 13:55

Összesen 10 000 korsó kézműves sörrel köszöni meg a budapestiek kitartását a járványhelyzetben a First Craft Beer – a „Félig tele” néven futó kezdeményezéshez mintegy 30 vendéglátóhely csatlakozott.

3D modell: ebben a videóban közvetlen közelről megnézheti a halálos ellenségünket

20.05.15 09:38

A Visual Science csapata minden korábbinál részletesebb modellt készített a COVID-19-et okozó vírusról. Ahogy sejtettük, nem valami szép – írja a hvg.hu. A koronavírus elleni küzdelmet nehezíti, hogy a kutatóknak egy láthatatlan, de…

Olyan sok a kamu, hogy egyre feltűnőbben figyelmeztet a koronavírusos félrevezetésekre a Twitter

20.05.13 20:37

A világ egyik legnépszerűbb hírforrása a Twitter, viszont miután tulajdonképpen mindenki azt posztol, amit akar, sok az álhír, a félrevezető információ. A Twitter újabb eszközt vet be ezek ellen: a címkéket.

Tíz alakban keresi Lajos gyilkosát Péterfy Bori

20.05.13 09:34

Nyomozás női sorsok között. Egy különös projekt keretében Karafiáth Orsolya szövegét Péterfy Bori olvassa fel, tíz részben. Az első részt a hvg.hu-n már láthatják/hallhatják is.

Egy csapásra a háromszorosára emelik az áfát Szaúd-Arábiában

20.05.11 13:18

Háromszorosára emeli Szaúd-Arábia a forgalmi adót, hogy segítségével csökkenthesse a koronavírus okozta gazdasági károkat - írta a BBC nyomán a hvg.hu.

Bűvészmutatványba kezdett az Orbán-kormány

20.05.07 10:02

Ha nyitást akarsz, készülj a háborúra – ez az elv vezette az Orbán-kormányt az elmúlt két hónapban, amikor a vírus elleni védekezést az újranyitás feltételei megteremtésének rendelte alá. Vakrepülésbe kezdett az ország, felelősnek pedig…

Kényszerpálya: Új dokumentumfilm egy volt HírTV-sről, aki 10 év után inkább pályaelhagyó lett, miután kirúgták a csatorna újrafideszesítésekor

20.05.07 07:16

Tóth Olivér Márk új dokumentumfilmjében nyomon követhetjük, hogyan vált Istenes Zsoltból, a HírTV-nél még a nem kormánypárti időszakban munkába álló egykori riporterből és hírszerkesztőből programozó, miként próbál pályaelhagyóként új…

A(z) "HVG" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés