HVG hírek

Márka › HVG

Válsághelyzet van, 8,6 milliárdot ad az Orbán-kormány a tömeges bevándorlás kezelésére

Ma 09:58

A kedd éjjel megjelent Magyar Közlönyben olvasható egy kormányhatározat, a Honvédelmi Minisztérium 2020. évi tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó feladatellátásáról és annak forrásigényéről címmel.

Türkmenisztánban szó szerint betiltották a koronavírust

Tegnap 20:13

Türkmenisztánban betiltották a koronavírus szót a sajtóban és az utcán - adta hírül kedden nyilatkozatban a Riporterek Határok Nélkül médiajogi csoport türkmén forrásokra hivatkozva.

Minden terézvárosi háztartás kapni fog szájmaszkot

Tegnap 15:51

Bár a magyar egészségügyben eltérőek a vélemények a szájmaszk viselését illetően – elég a tisztifőorvos és a Magyar Orvosi Kamara álláspontjaira ránézni –, a budapesti Terézváros vezetése is a mellé állt, hogy jobb az óvatosság, ezért minden…

Ismét történelmi mélypont közelében a forint

20.03.30 20:41

Kedd reggel ismét 359 forint fölött volt az euró árfolyama, vagyis a forint újra közeltáncolt egy történelmi mélyponthoz.

Afrikában már zaklatják a járványért felelősnek tartott európaiakat

20.03.27 17:10

Egyre több, Afrikában tartózkodó európai számol be arról, hogy a kontinens országaiban növekvő ellenszenv övezi az európaiakat, akik a helyi vádak szerint tömegesen fertőzik meg a környezetükben lévőket. Fizikai támadások is történtek…

Európai Unió: Nem valószínű, hogy nyáron eltűnik a vírus

20.03.26 18:37

Nem valószínű, hogy nyáron eltűnik a Sars-Cov2 új koronavírus – olvasható az Európai Unió járványügyi és betegségmegelőzési központja szerdán kiadott jelentésében amit Sztella Kiriakidesz, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja tett adott ki. A…

A(z) "HVG" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán halálával trollkodó képet terjeszt egy fideszes politikus

A fotoshopolt kép olyan, mintha egy Index cikk lenne. Hoppál Péter szerint így viccel az ellenzék, és az Indexet meghekkelték.

Politikus

A bérvita nem aktuális, az elbocsátás viszont igen

Orbán Viktor kormányfő szerint most már nem bérharcot kell vívni, hanem a munkahelyeket megvédeni. Mázlija volt, aki még időben meg tudott állapodni a 2020-as béréről.

Politikus

10 évre titkosítaná a kormány a szuperberuházásának dokumentumait

A Budapest-Belgrád vasútvonal előkészítő anyagairól és szerződéseiről, valamint Mészáros Lőrincről van szó. 10 évre meg kell tagadni a Budapest–Belgrád vasútvonal szerződései, előkészítő anyagai megismerése iránti…

Közélet

Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor vagy tüsszentéskor a koronavírust tartalmazó cseppek

Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor vagy tüsszögéskor a cseppek – állapította meg a Massachussettsi Műszaki Egyetem (Mit) kutatása.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló