HVG hírek

Márka › HVG

Nyomoz a NAV az Est Mediát megmentő cég ügyében

Tegnap 16:41

Ha eddig bizonytalanságban érezte magát a csődeljáráson átesett Est Media négyezer kisbefektetője, most még inkább így lehet – a megmentőjükként bemutatott Delta Systems vagyonának egy részét ugyanis zárolta a NAV.

Újabb kilenc évig lehet eltussolni kormánynak kínos ügyeket

Tegnap 05:31

Harmadszor is Polt Pétert választották meg a legfőbb ügyésznek, így újabb kilenc évig lehet eltussolni kormánynak kínos ügyeket. A vádhatóság vezetőjének tevékenységéről a HVG eheti számában olvashatnak egy összefoglalót.

India kijelölte az új úti célt: irány a Vénusz!

19.11.13 18:43

Bár a Hold felfedezésére indított missziójuk nem indult fényesen, India nem adja fel, égi kísérőnknél is messzebbre vágyik.

Irgalmatlan összeget, 104 milliárd forintnyi osztalékot vágtak zsebre tavaly a NER oligarchái

19.11.13 14:10

Csak az 500 legnagyobb nyereséget elért vállalkozás rangsorában szereplő, közismerten kormánykedvenc cégek tavalyi eredménye után 104 milliárd forint osztalék ütötte az emblematikus oligarchák markát – írja a csütörtökön megjelenő HVG.

Fellépés közben késeltek meg három előadót Rijádban

19.11.13 13:04

Ez volt az első támadás azóta, hogy az ultrakonzervatív királyság enyhített a szórakoztatásra vonatkozó szabályokon, amelyek a nyolcvanas évek óta voltak érvényben.

Elmenekült Bolíviából Evo Morales

19.11.12 08:31

Elhagyta Bolíviát, és egy mexikói kormányzati repülőgép fedélzetén Mexikóba tart Evo Morales volt bolíviai elnök, aki menedéket kap Mexikóban. A dél-amerikai országban hetek óta véres tüntetések zajlottak.

Mentett vadmacskákat engednek vissza a szabadba

19.11.11 16:19

Két mentett vadmacskát engednek vissza a szabadba a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai, valamint helyi természetvédelmi szakemberek kedden Balatonfenyves közelében. Az idei születésű, körülbelül féléves állatokat a nyáron találták…

Káel Csaba: Miért ne lehetne Orbán Viktorról is filmet csinálni?

19.11.11 12:05

Hiszen az angolok is forgattak már a saját koruk történelméről, lehet ezt intelligensen – mondja Káel Csaba a problémáról, hogy túl vagyunk egy ezredfordulón, és ezzel senki nem foglalkozott még filmekben. Az új filmügyi kormánybiztos hiányolja a saját,…

Nem paranoia, ez tény: 10 internetezőből 9 embert megfigyel a kormány

19.11.10 00:42

Az amerikai Freedom House szerint a világ internetező felhasználóinak 89 százalékát figyelik meg valamilyen módon a kormányok. Ez nagyjából 3 milliárd embert jelent.

A(z) "HVG" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Félmilliárd forintos kifizetetlen számlát hagyott maga után a Fidesz Egerben

Az új, ellenzéki polgármester, Mirkóczki Ádám szerint „ezek a pénzek egyszerűen nincsenek meg".

Politikus

Orbán Viktor: Hajrá, magyarok! – csodás kisfilm a Puskás Aréna avatására

A miniszterelnök egy csodás kisfilmet osztott meg közösségi oldalán a Puskás Aréna ma esti avatását köszöntve. Megannyi szereplő mellett Puskás Öcsi is „képbe kerül” a felvételeken.

Politikus

Kifizette a BDPST az Opusnak az Appeninn-csomagot

Közleményben közölték, hogy Tiborcz István ingatlanos cége, a BDPST Zrt. november 12-én az Appeninn-részvénycsomag ellenértékét kifizette a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opusnak.

Közélet

Januártól megszűnik a törvényszéki végrehajtói jogállás

A törvényszéki végrehajtási feladatokat 2019. január 1-jétől az állami adó- és vámhatóság látja el. 2020. január 1-jét követően a folyamatban lévő végrehajtási eljárásokat is az állami adó- és vámhatóság fogja foganatosítani, ezért 2020.…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló