Hűvösvölgy hírek

Budapest › Hűvösvölgy

Épületnek ütközött egy gépkocsi Budapest XX. kerületében

Tegnap 13:12

Épületnek ütközött egy gépkocsi szombat kora délután Budapest XX. kerületében, a Vécsey utca és a Magyar utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Motoros és személyautó ütközött össze a Hűvösvölgyi úton

20.10.19 07:46

Forgalmi akadály van a baleset miatt a Szerb Antal utcai kereszteződésnél, a 129-es busz terelve közlekedik. Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze a II. kerületben, a Hűvösvölgyi út és a Szerb Antal utca kereszteződésében. A fővárosi…

Fontos változás jön Budapesten a hétvégén

20.09.17 15:49

A villamospálya karbantartása miatt nem járnak a villamosok a Szabadság hídon és a Kiskörúton a hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Gyermekvasutasokat avattak a 70 éves hűvösvölgyi végállomáson

20.08.26 14:55

Szerdán tartották a budapesti Gyermekvasúton a 2019/2020. tanévben tanfolyamot elvégző gyerekek avatási ünnepségét. A budai hegyekben kanyargó kisvasút egyben kerek évfordulót is ünnepel, a ma is üzemelő teljes vonalat 1950. augusztus 19-én…

Újra robog a Gyermekvasút, egészen Hűvösvölgyig

20.06.15 11:31

Közel 3 hónapos üzemszünet után, a hétvégén újraindult a forgalom a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút vonalán. Sőt, a megújult hűvösvölgyi állomást is átadták az utasoknak, mely az idén 72 éves kisvasút legújabb büszkesége.

A(z) "Hűvösvölgy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Két autó karambolozott a Hűvösvölgyi úton

Összeütközött két személyautó szombat kora délután Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi út és a Furulya utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a fővárosi hivatásos és a rózsadombi…

Életmód

Kigyulladt egy családi ház Budapest XXIII. kerületében

Kigyulladt egy családi ház szombat este a Budapest XXIII. kerületében húzódó Nyír utcában. A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Top magyar cég

Junior Üzleti Elemző (BI Munkatárs)

A Budapesti Közlekedési Központ a főváros mobilitásmenedzsere. Ez jól hangzik ugye? Milyen feladatokat is jelent ez számunkra? Összehangoljuk, működtetjük, fejlesztjük a budapesti közösségi- és az egyéni közlekedést, mi tervezzük a…

Közélet

Utazzunk sehová!

Akiknek repüléssel kapcsolatos elvonási tüneteik vannak, már Magyarországon is válthatnak jegyet sehova se tartó járatokra.

 

Kategória ajánló