Hurrikán hírek

Tudomány › Hurrikán

Életveszélyes épületek maradtak a hurrikán után

20.10.30 06:22

A Zeta névre keresztelt hurrikán péntekre virradóra már Virginiában tombolt és közelített a főváros felé. Ott az esti órákban az özönvízszerűen zuhogó eső jelezte a vihar érkezését.

Már hat halálos áldozata van az amerikai Zeta hurrikánnak

20.10.30 05:51

Az Alabamában tomboló trópusi vihar mintegy 85 km/h-ás sebességgel vonult végig az államon, rengeteg anyagi kárt okozva, melyek mellett sajnos emberi életeket is követelt a pusztítása.

29 méteres hullámot korbácsolt a vihar Írország mellett

20.10.29 08:06

A korábban a Bermudák térségében pusztító Epsilon hurrikán maradványa extratrópusi viharként tombol tovább.

Kalifornia déli része még mindig lángokban áll

20.10.27 06:46

Gavin Newsom kaliforniai kormányzó rendelete nyomán hétfőn kilencvenezer embernek kellett elhagynia az otthonát az államban puszító tűzvészek miatt. A kormányzó rendelete a Los Angelestől délre fekvő településeken élőket érintette.

Baljós jeleket küld az időjárás: ezt senki nem teszi zsebre, aki itt él

20.10.17 11:14

Egyre több természeti csapás várható a klímaváltozás következtében: a hőhullámok, erdőtüzek, viharok, aszályok és hurrikánok számának növekedése, illetve a globális felmelegedés fokozódása nyomán 2030-ra 50 százalékkal nőhet

A(z) "Hurrikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Soha nem látott szuperviharok fenyegetik Európát: jobb lesz felkészülni

A klímaváltozással egyre több extratrópusi ciklon alakul ki, ami akár egy közepes hurrikán erejével csaphat le a nyugati országokra, és Magyarországra is eljuthat 100-110 km/h-s széllökésekkel.

Ország

Koronavírus: péntekig eldőlhet a Johnson & Johnson-vakcina sorsa

Az Egyesült Államokban a felnőtt lakosság több mint fele megkapta már a koronavírus elleni első oltását és közel 8 millió adag Johnson & Johnson-vakcinát is beadtak már, amit a vérrögképződéses esetek miatt…

Ország

Nem gondolnád, hogy ebből is készülhet torta…

A formabontó ötlet természetesen egy mexikói étteremé.

 

Kategória ajánló