Hurrikán hírek

Tudomány › Hurrikán

Elkezdhetünk rettegni a pusztító viharrengésektől

19.10.17 15:56

Egy akár 3,5-ös erősségű földrengéshez hasonló szeizmikus eseményt is kiválthatnak a közelükben lévő óceánterületen a hurrikánok.

Minket is meglegyint a Lorenzo hurrikán

19.10.04 13:33

Szerencsére hozzánk már mérsékelt övi ciklonná szelídülve érkezik meg az Azori-szigetek térésgében hatalmas pusztítást végző hurrikán.

Több tízezren maradtak áram nélkül az Humberto hurrikán miatt

19.09.19 17:25

Több tízezren maradtak áram nélkül az Humberto hurrikán miatt a Bahama-szigeteken, amelyeken nemrég a Dorian nevű hurrikán végzett súlyos pusztításokat.

Hurrikán tart Mexikó felé

19.09.19 07:01

Hurrikánná erősödött, és Mexikó délnyugati partjai felé közelít a Lorena trópusi vihar – közölte az amerikai hurrikánközpont szerda este. Az északnyugati irányba tartó vihar belsejében a szél sebessége az óránként 110 kilométert is meghaladja. Várhatóan…

Mexikó felé közelít a Lorena hurrikán

19.09.19 06:37

Hurrikánná erősödött, és Mexikó délnyugati partjai felé közelít a Lorena trópusi vihar - közölte az amerikai hurrikánközpont szerda este.

A(z) "Hurrikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Visszatartott segélyszállítmányokra bukkantak a helyiek egy Puerto Rico-i raktárban

Olyan segélycsomagokra találtak rá egy nagy raktáráruházban, amelyeket elvileg két évvel ezelőtt kellett volna kiosztani a Maria hurrikán áldozatainak. Az ügy kapcsán kirúgták az ország katasztrófavédelmi vezetőjét.

Tudomány

Ez történt idén szeptemberben

Év végéhez közeledve idén is felidézzük az év legfontosabb eseményeit. Világszerte milliók követeltek lépéseket a klímaváltozás miatt, nyolc év börtönre ítélték a molesztáló gyerekotthon igazgatót, sok halottat követelt a Dorian…

Ország

Donald Trump amerikai elnök visszautasítja az ellene felhozott vádpontokat

Donald Trump amerikai elnök visszautasította az ellene felhozott vádpontokat.

Nagyvilág

Megölte a családját és a kutyájukat egy férfi Florida államban

A 44 éves Anthony Todtot egy másik ügye miatt kereste a hatóság, amikor a házban ráakadtak felesége és három gyereke holttestére.

 

Kategória ajánló