Hurrikán hírek

Tudomány › Hurrikán

Rekord viharok voltak az idei évben

20.11.11 17:28

Az idei atlanti hurrikánszezonban megdőlt az elnevezett viharok száma, amikor az újonnan kialakult szubtrópusi vihar megkapta a Theta nevet - írta a BBC hírportálja.

Pusztító vihar csapott le, csaknem kétszázan haltak meg

20.11.10 11:20

Lecsapott az Eta trópusi vihar Floridára. Az eddig Közép-Amerikában pusztító viharban csaknem kétszázan életüket vesztették vagy eltűntek. A 100-110 kilométeres sebességű széllökésekkel érkező vihar várhatóan ismét hurrikánná erősödhet.

Nem ez az Eta minden nicaraguai álma

20.11.03 18:46

Lecsapott Nicaraguára kedden az Eta nevű hurrikán, az elmúlt évek legpusztítóbb erejű vihara Közép-Amerikában. Széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 233 kilométert.

Lecsapott az Eta hurrikán Nicaraguára

20.11.03 16:19

Az ország legszegényebb részén tombol a vihar, várhatóan szerdán távozik Honduras irányába a hurrikán.

A(z) "Hurrikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Legalább 26 halottja van a Közép- és Dél-Amerikában tomboló Iota hurrikánnak

A pusztítás következtében Nicaraguában több mint 114 ezren áram, 47 ezren víz nélkül maradtak.

Ország

Karácsonykor tetőzhet Amerikában az újabb járványhullám

A járványügyi figyelmeztetések ellenére a becslések szerint mintegy ötvenmillió ember indult útnak múlt szerda és vasárnap között, hogy az észak-amerikai hagyományoknak megfelelően családtagjaik társaságában töltsék a…

Tudomány

Ezek az Űrállomáson zajló megfigyelések segíthetnek a klímaváltozás megértésében

Bár a Nemzetközi Űrállomáson zajló kutatások elsősorban a gravitációmentes környezet hatását és az űrbéli élet lehetőségeit vizsgálják, olyan folyamatok is zajlanak itt, melyek a földi környezet, az időjárás és a klíma változásainak a…

Ország

Perez: A Red Bull a szezon végén dönt

Nincsenek újabb fejlemények Sergio Perez jövőjével kapcsolatban – erről maga a mexikói pilóta beszélt egy hétfői sajtótájékoztatón.

 

Kategória ajánló