Hurrikán hírek

Tudomány › Hurrikán

Veszélyes hurrikánszezon vár Amerikára

21.04.20 11:25

Az elmúlt évben rekord számú trópusi ciklon alakult ki az Atlanti-óceán térségében és úgy tűnik idén is nagyon aktív hurrikán szezon várható Amerikában.

Új szuperviharok fenyegetik Európát

21.02.26 16:43

A klímaváltozással egyre több extratrópusi ciklon alakul ki, ami akár egy közepes hurrikán erejével csaphat le a nyugati országokra, és hazánkba is eljuthat 100-110 km/h-s széllökésekkel.

A tudomány világának legfontosabb hírei 2020-ban I. rész

21.02.10 21:54

2020 az évszázadok időskáláján mérve is kiemelkedően nehéz és szomorú évként vonul majd be a történelembe. Ha pedig a tudományos kutatás és az emberiség javát szolgáló új felfedezések oldaláról nézzük, a tavalyi év legnagyobb teljesítménye az…

ENSZ: kétmillió embernek kellett elhagyni az otthonát a száheli konfliktusok miatt

21.01.25 09:13

Az ENSZ menekültügyi hatósága legújabb jelentésében rávilágított, hogy az afrikai Száhel-övezetben elszabaduló erőszak miatt mintegy kétmillió ember kényszerült arra, hogy elhagyja az otthonát.

Elérte Afrika keleti partját az Eloise ciklon

21.01.23 21:52

Az ötfokozatú hurrikánskálán 2-es fokozatú Eloise 160 kilométer/órás széllökésekkel és heves viharokkal érkezett meg Mozambikba.

Majka megnyugodhat, megoldódott a lopási ügy - Ezt tudják az elkövetőről

21.01.15 07:51

Majka és Lotfi Begi, sőt még a Magneoton kiadó sem akarta elhinni, ami nem rég történt. Valaki ugyanis ellopta a szerző páros új, Hurrikán című dalát, és elkezdte árulni a Spotify-on. Szerencsére az ügy most megoldódott.

Keményen osztják Majka, Gáspár Laci és Lofti Begi közös klipjét

21.01.08 07:55

Rengeteg a negatív komment a klip alatt, ami finoman szólva sem aratott nagy sikert, és pár nap eltelte után „csak” közel 330 000-es nézettségnél jár.

Lila Lambóban érkezik az év trackje, Majka, Lotfi Begi és Gáspár Laci közreműködésével

21.01.06 11:37

Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.

A(z) "Hurrikán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Veszélyes hurrikánszezon vár Amerikára

Az elmúlt évben rekord számú trópusi ciklon alakult ki az Atlanti-óceán térségében és úgy tűnik idén is nagyon aktív hurrikán szezon várható Amerikában.

Ország

Kína-USA háború 2025-ben - lehetséges? Egy politikai fikció forgatókönyve

2030 októberében az amerikai Hadügyminisztérium tanulmányban foglalta össze az 5 évvel korábbi kínai-amerikai háború előzményeit, menetét és tanulságait. A Pentagon szerint Kamala Harris elnök és Hszi Csin-ping elnök…

Ismert személy

Puzsér Róbert porig alázta Majkát és Berki Krisztiánt

Puzsér Róbert nem kímélte a két hírességet, nagyon kemény szavakkal illette őket, ráadásul nyilvánosan.

Ország

Diplomáciai bonyodalmat okozott egy amerikai kormánytámogatás

Mexikó magyarázatot vár az Egyesült Államoktól, hogy Washington miért támogat egy olyan mexikói szervezetet, amely nyíltan bírálja a kormányt.

 

Kategória ajánló