Hungarikum hírek

Közélet › Hungarikum

Lezsákék Hungarikum Parkja: 15 milliárd a kormánytól lovardára, golfpályára, wellness hotelre

17.09.28 18:30

A kormány részéről az a kérés érkezett a minisztériumok közigazgatási államtitkáraihoz, hogy költséges beruházásokra már ne nagyon tegyenek saját előterjesztést a választásokig – mondták el az atv.hu-nak. A lakiteleki sátorverő Lezsák Sándorék…

Lezsák Sándor: Értékeink fognak majd megőrizni minket

17.09.09 18:19

Nem mi fogjuk megőrizni a magyarság értékeit, hanem azok őriznek meg minket - mondta Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes elnöke, a Hungarikum Bizottság tagja Budapesten a Magyar Értékek Napja rendezvényen.

Megnyílt a tizedik Hungarikum Fesztivál - Magyar termékek jubileumi ünnepe

17.08.10 20:15

Csülkös pacallal, pálinkával, más házi finomságokkal és kézműves termékek sokaságával nyílt meg csütörtökön a jubileumi X. Hungarikum Fesztivál a Széchenyi téren.

A(z) "Hungarikum" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Klotild Palace8/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál7/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál6/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál5/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál4/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál3/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál2/8 - Margaret Island @ Hungarikum Fesztivál1/8 - Margaret Island @ Hungarikum FesztiválBékéscsaba - Csabai kolbász, Hungarikum; 2014, Békés co., Hungary

Kapcsolódó témák

Politikus

Kiváltható a GMO-s szója importja

Hamarosan dönt a kormány a nemzeti takarmányfehérje-program indulásáról – jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Kultúra és szórakozás

Nem fogja elhinni, kik találkoznak Budapesten

Immáron 14. alkalommal gyűlnek össze az etikus hekkerek képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT biztonsági fesztiválján, a Hacktivityn.

Életmód

Eredetvédett lett a vasi vadkörte pálinka is

A Vasi vadkörte pálinka is eredetvédett lett; az Eredetvédelmi program keretében nemzeti oltalmat kapott – jelentette be a földművelésügyi miniszter sajtótájékoztatón a Magyar Pálinka Házában. 

Politikus

Lezsák Sándor: Tovább kell dolgozni

A rendszerváltáshoz köthető, főképp írott emlékek feldolgozása az utókor, valamint a fiatal történészek számára, ez a fő célkitűzése a RETÖRKI-nek.

 

Kategória ajánló