Hulladék hírek

Életmód › Hulladék

A P&G csatlakozik a környezetbarát e-shopping platformhoz

19.01.29 08:42

A Procter & Gamble bejelentette, hogy a legnépszerűbb termékei esetében bevezeti az újrafelhasználható, újratölthető csomagolást. Ez része annak az új stratégiának, melynek célja, hogy megváltoztassa az emberek hozzáállását az egyszer…

Ki termeli az EU-ban a legkevesebb háztartási hulladékot?

19.01.28 10:45

Az Európai Unióban folyamatosa nő a kidobott szemét mennyisége: tavaly mintegy 500 kilogramm, tavalyelőtt 487 kilogramm háztartási hulladék keletkezett személyenként.

Rablás és lopás kísérlet Turán

19.01.26 11:03

Rablás és lopás kísérlet Turán Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 01. 25., p - 13:40 A gödöllői rendőrök rablás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy bagi és egy gyöngyösi férfi ellen.

Veszélyes hulladékot hagytak hátra

19.01.25 09:12

Vádemelést javasol a rendőrség a simontornyai elkövetők ellen.

Lassan elárasztja a szemét Európát

19.01.24 10:09

Az elmúlt években folyamatosan növekedett a kidobott szemét mennyisége az Európai Unióban. Tavaly mintegy 500 kilogramm, tavalyelőtt 487 kilogramm háztartási hulladék keletkezett személyenként – közölte az EU statisztikai hivatala szerdán.…

Kevés szemetet termelnek a magyarok

19.01.23 11:24

A magyarok termelik az egyik legkevesebb szemetet az EU-ban; csak négy tagországban kisebb az egy főre jutó települési hulladék mennyisége, mint itthon. Átlagosan fejenként 385 kilogramm kommunális hulladékot termeltek a magyarok…

Nemzetközi szövetség alakult a műanyagszennyezés felszámolására

19.01.22 17:33

Vegyiáru- és műanyaggyártók, kereskedő és hulladékgazdálkodó cégek részvételével Alliance to End Plastic Waste (AEPW) néven nemzetközi szövetség jött létre a globális műanyagszennyezés visszaszorítására. A szervezetben részt vevő Procter&Gamble…

A(z) "Hulladék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Sok ázsiai szemetet visszakapnak a magyarok

Malajzia újabb 110 konténernyi műanyaghulladékot küld vissza egyes országokba, köztük Magyarországra azt követően, hogy korábban már 150 konténernyi hulladékot visszaadott a küldő országoknak.

Életmód

Kigyulladt autóhoz is riasztották a tűzoltókat hétvégén

Nyugalmat nem ismert a hétvége a tűzoltók számára.  Balesethez, bajba jutott turistákhoz és kidőlt fákhoz is vonultak a lánglovagok.

Életmód

Szemétkáosz lehet a fővárosban

Ha Budapest vezetése nem tud megegyezni a kormánnyal az úgynevezett kukaholding által visszatartott pénzek sorsáról, fennakadások lesznek a fővárosi szemétszállításban – állítja a közterület-fenntartó.

Életmód

Aquathon a vízválság megelőzéséért

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány a Design Terminal segítségével keresi azokat az innovatív megoldásokat, melyek elősegítik a mindennapos felelős vízhasználat elterjesztését a háztartásokban. 

 

Kategória ajánló