Hulladék hírek

Életmód › Hulladék

Kicsit sok szemét keletkezett az éjjel

20.01.01 15:28

190 köbméter hulladékot takarítottak össze az Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

Január 6-án viszik először a fenyőhulladékot

19.12.29 10:45

2020. január 6-án viszik el először a hulladékfenyőt Kecskeméten a DTKH Nonprofit Kft munkatársai. A kihelyezésre városrészenként eltérő időpontban van lehetőség.

Karácsonyig vártunk az év bűntényére

19.12.25 08:13

Hamis rendszámú autóval mentek lopni Vámosszabadin és ez csak egy részlete az év bűncselekményének, ahol a cél szemét megszerzése volt.

Bokrokat irtottak és lekövezték a területet az illegális hulladéklerakás előtt

19.12.23 20:11

Komplett tereprendezés előzte meg 40 tonna ipari hulladék lerakását Mánfán. Az elszállításért senki sem vállalja a felelősséget.

Ledobta a sittet a völgyben, de szerencsére lebukott

19.12.21 17:52

A rendőrök pár órán belül azonosították, és szabálysértési feljelentést tettek azzal a férfivel szemben, aki egy kihalt területen dobta le a hulladékot. A hatóság honlapja szerint az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai péntek reggel megjelentek a…

Milliárdokat oszt szét az Orbán-kormány az ünnepek előtt

19.12.21 12:43

Az Orbán-kormány 64,3 milliárd forintot csoportosított át az idei központi költségvetésben, ebből legtöbbet a Volán kapta az autóbuszos személyszállítás kompenzálására – írja a Napi.hu a Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint.

A(z) "Hulladék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Híradó – 2020.11.23.

Korlátozás – Újra életbe lép az idősek vásárlási idősávja. Vizsgálat – Az óvodai, bölcsődei és iskolai dolgozókat tesztelték Pakson is. Hulladékszedés – Önkéntesek tisztították meg a Duna-partot Gerjenben.

Nagyvilág

A szolnoki helikopter bázis hadnagyának élete a népzene és a néptánc

Nyár óta Kabdebon Szabolcs művészeti vezető felel a jövőre hetvenöt esztendős Tisza Táncegyüttes szakmai munkájáért.

Életmód

Hétfőtől lehet pályázni az elektromoskerékpár-vásárlás támogatására

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a környezetkímélő közlekedés és az elektromobilitás ösztönzése jegyében összesen 1 milliárd forint támogatást biztosít elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlásához. Az…

Életmód

Ismét vitt egy kis süteményt és gyümölcsöt a debreceni mentősöknek az alpolgármester és csapata

Ismét egészségügyi dolgozók számára vitt süteményeket és gyümölcsöket a Debreceni Karitatív Testület. November 23-án az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának dolgozói számára juttattak el felajánlásokat a…

 

Kategória ajánló