Hulladék hírek

Életmód › Hulladék

Hetente 2-5 szállítmány olasz szemét érkezik közúton Vásárhelyre

19.08.05 11:27

Előkezelésen már átesett hulladékból visszamaradt, a továbbiakban már nem hasznosítható, ipari termelésből származó hulladék érkezik mely nem akadályozza a közszolgáltatásból származó hulladékok átvételét – írja az FCC Hódmezővásárhely…

Kigyulladt egy autó az M7-esen

19.08.03 21:33

A balatonboglári önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 126-os kilométernél, Balatonszárszó térségében. A tűzhöz a…

Mások szemete Vásárhelyen? Videón a vásárhelyi hulladéklerakó

19.08.03 08:39

A Csendes Vásárhelyért Facebook-oldal a videóval egy olyan problémát mutat be, ami az utóbbi időben felborzolta a kedélyeket: 12 ezer tonna olasz hulladékot hoznak be Vásárhelyre.

Saját építésű pillepalack-hajókkal indulnak szemetet gyűjteni a Tiszán

19.08.01 07:18

Augusztus első hetében ismét vízre szállnak a PET Kupa kalózcsapatai, hogy napokon keresztül gyűjtsék hajóikkal a hulladékot a Tisza Tivadar és Záhony közötti szakaszán.

Egyre több ország szabadul az importszeméttől

19.07.31 16:48

Ám mióta Kína, a térség fő hulladékimportőre másfél évvel ezelőtt betiltotta a műanyaghulladék bevitelét, a térség többi – különösen délkelet-ázsiai – országa vált a világ szeméttelepévé.

Saját építésű pillepalack-hajókkal indulnak szemetet gyűjteni a Tiszán – jön a 7. PET Kupa

19.07.30 15:12

A csapatok várhatóan naponta több tonna, főleg műanyag hulladéktól mentesítik a folyót és árterét. A begyűjtött szemetet válogatják, és amit lehet újrahasznosítanak.

A(z) "Hulladék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Államosítanák a hulladékkezelést

A kormány egyértelmű törekvése szerint a számlázás központosítása után az uniós források felhasználásával épült hulladékkezelő központokat is bekebelezné az állami kukaholding.

Életmód

Siklóernyősnek segítenek a székesfehérvári tűzoltók

Iszkaszentgyörgynél történt a baleset. Lezuhant egy siklóernyős péntek kora este Iszkaszentgyörgy térségében. A helyszínre riasztott székesfehérvári hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal közösen dolgoznak a bajba jutott mentésén.

Életmód

Valami ismét bűzlik a szemétszállítás körül

Nem adta le éves beszámolóját határidőre a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., népszerű nevén kukaholding, pedig ezért akár adóhatósági büntetésre is számíthat. Lehet, hogy továbbra is lyukas a cég…

Gazdaság

Államosítanák a hulladékkezelést

A kormány egyértelmű törekvése szerint a számlázás központosítása után az uniós források felhasználásával épült hulladékkezelő központokat is bekebelezné az állami kukaholding.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló