Hulladék hírek

Életmód › Hulladék

Szombat óta ég a Veszprém megyei hulladéklerakó

19.08.11 14:51

Hétfő reggel még mintegy kilencszáz négyzetméternyi területen ég a bálázott hulladék a Veszprém megyei Királyszentistván külterületén, egy szeméttelepen - derül ki a katasztrófavédelem Facebook-oldaláról.

Hulladékháború dúl a fejlett államok és néhány délkelet-ázsiai ország között

19.08.11 12:18

A vita évekkel ezelőtt kezdődött. 2013-ban és 2014-ben egy kanadai magáncég több mint száz konténernyi, főleg lakossági hulladékot rakott le fülöp-szigeteki kikötőkben.

Gyilkosság történt Rákospalotán

19.08.10 20:00

Megöltek egy férfit Rákospalotán, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz – közölte a rendőrség. Vasárnap reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy 51 éves férfi holttestére bukkantak a XV. kerület Zrínyi utca egyik családi házában. A kiérkező…

Katasztrófa a Balatonnál, még mindig tart a küzdelem a lángokkal

19.08.10 17:54

Még mindig ég a szemét a királyszentistváni hulladéklerakónál, ahol szombat délután ütött ki tűz mintegy ezer négyzetméteren - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A lelei úti deponálónál tiltakozott a Mi Hazánk a Vásárhelyre hozott külföldi szemét ellen

19.08.09 17:24

A párt zöld tagozatának elnöke és helyi vezetője a polgármestert is keresték pénteken, de azt a választ kapták, két hétig még szabadságon lesz. A helyszínen sem kaptak sok információt.

Hogyan építsük újra a világot, amikor minden összedőlt?

19.08.08 16:06

Erre a kérdésre kereste a választ a Szigeten a Les Commandos Percu francia utcaszínház a Silence! című darabjával. Újrahasznosított hulladékok, folyamatos pörgés, és lendületes zene álltak össze egy nagy egységgé, amelyben mindenki…

Tűz ütött ki egy kisújszállási társasházi lakásban hajnalban

19.08.06 10:51

A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Tűz ütött ki egy több lakásból álló, földszintes társasház egyik lakásában Kisújszálláson, a Cserepes utcában szerda hajnalban. Az épületet elhagyták a lakók. A település önkormányzati tűzoltóit…

Új rovarhadserege van Kínának, egy feladatra nevelik őket: felzabálják az élelmiszer-hulladékot

19.08.05 15:00

Egy kínai vállalkozás különleges légylárvák nevelésébe kezdett, hogy eltüntessék a konyhai hulladékot. Eddig jól megy: tízkilónyi petéből kikelt lárva száztonnányi szemetet képes eltüntetni.

A(z) "Hulladék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Államosítanák a hulladékkezelést

A kormány egyértelmű törekvése szerint a számlázás központosítása után az uniós források felhasználásával épült hulladékkezelő központokat is bekebelezné az állami kukaholding.

Életmód

Motorossal ütközött össze egy gépkocsi a 31-es főúton Sülysápnál

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Összeütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi a 31-es főúton, Sülysáp térségében. A balesethez a nagykátai hivatásos és sülysápi önkéntes tűzoltókat riasztották,…

Életmód

Valami ismét bűzlik a szemétszállítás körül

Nem adta le éves beszámolóját határidőre a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., népszerű nevén kukaholding, pedig ezért akár adóhatósági büntetésre is számíthat. Lehet, hogy továbbra is lyukas a cég…

Gazdaság

Államosítanák a hulladékkezelést

A kormány egyértelmű törekvése szerint a számlázás központosítása után az uniós források felhasználásával épült hulladékkezelő központokat is bekebelezné az állami kukaholding.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló