Hulladék hírek

Életmód › Hulladék

Hatvan köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai

Ma 13:16

Nógrád és Pest megyei erdőkből 60 köbméter illegálisan lerakott szemetet gyűjtöttek és szállíttattak el az Ipoly Erdő Zrt. munkatársai decemberben, a munka ebben az évben is folytatódik - közölte az MTI-vel a balassagyarmati székhelyű társaság.

Környezetbarát raklapokat gyártanak kukorica hulladékából

Ma 05:18

Egy texasi vállalat 15 millió dolláros üzemet épít Iowa északnyugati részén, ahol kukorica növényi hulladékból gyártanak környezetbarát raklapokat.

Híradó – 2021.01.15.

21.01.15 18:31

Vizsgálat – Ötven munkavállalót teszteltek koronavírusra a Paks Kistérségi Szociális Központban. Megbízatás – A lakosságra véleményére is számít Paks új főkertésze. Hulladék – Újabb Illegális szemétlerakó helyeket talált a mezőőri szolgálat.

Disznóságok dugítják a csatornát a megyében

21.01.15 14:43

A disznóvágásokkal újra beköszöntött a házi húsfeldolgozáshoz köthető üzemzavarok, szennyvízcsatorna-dugulások ideje. Ilyenkor gyakrabban kerül zsíros, olajos szennyeződés, vagy akár állati hulladék, maradék a nem ipari terhelésre kiépített…

Szemétmocsár alakult ki a Duna déli vízgyűjtőjén

21.01.15 12:20

Csaknem fél méter vastagságú szemét torlódott fel egy erőmű gátjánál, amely műanyagpalackokból és egyéb hulladékból tömörült össze az Iszkeren. A Duna mellékfolyóján alig a bolgár főváros, Szófiától 40 kilométerre állt össze a göb.…

Sokaknak okoz majd problémát az avarégetés teljes tiltása

21.01.15 07:51

Az Agroinform.hu közvélemény-kutatásában részt vevők csaknem fele nem ismer megfelelő alternatív megoldást a kerti hulladék eltüntetésére.

Változott a hulladékszállítás rendje

21.01.14 13:47

Az idei hulladékgyűjtés rendjéről, valamint a hulladékudvar nyitvatartásáról is tájékoztatott a Paksi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Ferencz Péter, a szolgáltatást végző cég vezetője azt is elmondta, hogy milyen változások várhatók 2021-től.

Több száz tonna hulladékot gyűjtöttek már be a Jászkunságban

21.01.14 07:42

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a MÁV-csoport összehangolt akcióban gondoskodik a legforgalmasabb szakaszokon az illegálisan lerakott hulladék felszámolásáról.

Több tonna szemét úszik Szlovákia és Magyarország felé

21.01.13 21:25

Akár napokon belül Magyarországra érhet az a több tonna szemét, ami a heves esőzések miatt megáradt Latorcába került, írja az Euronews. A folyó ukrán oldalán feltorlódott hulladékról több felvétel is készült, amiről a Tisza takarítását évek óta…

A(z) "Hulladék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Szabálysértést követ el az, aki a háztartási hulladékát közterületen rakja le

Január első hetében mintegy 8 köbméter illegálisan lerakott hulladékot szállított el az önkormányzat köztisztasági csoportja. A hulladék származási helye valamennyi esetben megállapítható volt a hulladék átvizsgálásakor, a kollégák…

Életmód

Környezetbarát raklapokat gyártanak kukorica hulladékából

Egy texasi vállalat 15 millió dolláros üzemet épít Iowa északnyugati részén, ahol kukorica növényi hulladékból gyártanak környezetbarát raklapokat.

Nagyvilág

Szentpéteri Sándor: fontos a természetes vadállomány táplálék-kiegészítése

Fontos a természetes vadállomány téli táplálék-kiegészítése, ezért a hidegebb idő beálltával megkezdődik a vadetetés - mondta az Agrárminisztérium erdőkért felelős helyettes államtitkára pénteken a Duna-Tisza közén található Bugyi…

Életmód

Megható fotók! Így mentették ki a tűzoltók a jeges vízből a rémült kutyust

Madarak után szaladt az a kutyus, amely alatt beszakadt a Sóstó jege Székesfehérváron. A bajba jutott négylábú gazdája feleslegesnek tartotta a póráz használatát, ezért majdnem elvesztette kedvencét.

 

Kategória ajánló