Hosszú Katinka hírek

Sport › Hosszú Katinka

Hosszúék háziversenyen indultak

20.05.25 06:04

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka mellett a világbajnok Kapás Boglárka és Milák Kristóf is elindult a hétvégi zárt körű háziversenyen a Duna Arénában.

Hosszú Katinka és Milák Kristóf újra versenyzett

20.05.24 12:49

Milák Kristóf és Kapás Boglárka is. A zártkörű „háziversenyen” néhányan meglepően jól úsztak, mások egyelőre csak harcoltak a vízzel.

Úszás: Hosszú Katinka arra is válaszolt, lenne-e politikus

20.05.22 09:40

Hosszú Katinka 35 perces videointerjút adott a világ talán legolvasottabb úszóportáljának, a SwimSwamnek. Indulása hátteréről, a tinédzserkori megpróbáltatásokról, pályafutása fordulópontjairól kérdezték háromszoros olimpiai…

A lélegzetünk is elakadt, amikor megláttuk, milyen tortát kapott 31. születésnapjára Hosszú Katinka

20.05.05 15:16

Vasárnap ünnepelte 31. születésnapját Hosszú Katinka, ezzel pedig egyéves évfordulóját szerelmével, Gelencsér Mátéval. Az ajándékok között feltűnt egy igazán egyedi darab is. Egy torta, a pár portréjával – konstatálta a Ripost.

A(z) "Hosszú Katinka" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Új sportágat próbált ki a Balatonnál Hosszú Katinka

A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a kemény edzések mellett szívesen jár a Balatonra is. A hétvégén például a bazaltorgonák lábánál töltötte sporttal az idejét.

Sport

Úszás: hiába nyithat újra az uszoda, anyagi gondban az egri klub

Az Egri Úszó Klub tagjait februártól sújtja a járvány miatti veszélyhelyzet, és annak minden negatív következménye. A 110 éves múltra visszatekintő egylet mentőövért kiált – olvasható a heol.hu-n. 

Sport

Hosszú Katinka álma végül teljesült új párjával - eggyel többen lesznek

Régi álmát váltotta valóra Hosszú Katinka (31) új párja, Gelencsér Máté (34) oldalán! A háromszoros olimpiai bajnok úszó évek óta vágyott kiskutyára, korábbi edző-férjével, az amerikai Shane Tusuppal (32) úgy tervezte, visszavonulása…

Sport

Lóránt Gyulára és a kőszegi születésű Bozsik Józsefre emlékeztek haláluk évfordulóján

Bozsik Józsefre és Lóránt Gyulára emlékezett a budapesti Olimpiai Parkban pénteken az Aranycsapat Testület abból az alkalomból, hogy május 31-én lesz a két kiváló labdarúgó halálának évfordulója.

 

Kategória ajánló