Hős utca hírek

Életmód › Hős utca

12 milliót ér a lakása, a feléért vásárolná meg a kőbányai önkormányzat

19.10.03 06:52

Az első négy után újabb 28, magántulajdonú lakást sajátítana ki a kőbányai önkormányzat a Hős utca 15. szám alatti, bontásra ítélt társasházakban. Lakásonként átlagosan 4-6 millió forintot fizetne az önkormányzat, ám a tulajdonosok ezt nem…

Tűz miatt lezártak egy utcát Budapest VIII. kerületében

19.09.19 07:13

Tűz miatt lezártak egy utcát Budapest VIII. kerületében Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 09. 19., cs - 07:12 A rendőrök az oltási munkálatok idejére lezárták a Strázsa utcát.

Alamizsna helyett cserelakást is kaphatnának a Hős utcai tulajdonosok

19.08.01 10:21

Kisajátítaná a kőbányai önkormányzat a Hős utcaiak lakásait, hogy sportpályát építsen a helyükre. Az első ilyen ügyben 5,5 millió forint járna egy 25 négyzetméteres lakás tulajdonosának, amiből semmit sem tud venni, ezért inkább pert indít.

Hős utcai kerítés, teljes a káosz

19.05.24 14:37

A polgármester szerint a teljesen kusza ügy lezárása elhúzódhat az év végéig.

Bíróság: nem keríthetik körbe a Hős utcai telepet

19.05.23 13:01

Az önkormányzat hiába fogadta el tavaly a Hős utcai nyomortelep körbekerítésének tervét, a bíróság döntése szerint nem építhetnek kerítést a házak köré - tudta meg a Népszava.A Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdai döntésében hatályon kívül…

Kimondta a bíróság, nem épülhet kerítés a Hős utcai gettó köré

19.05.23 07:37

A Pesti Központi Kerületi Bíróság szerdai döntésében hatályon kívül helyezte azt a közgyűlési határozatot, amivel kerítéssel vették volna körbe a felszámolásra ítélt lakótömböket.

Az önkormányzat megvenné a Hős utcai lakásokat, de nem adják

19.05.15 09:40

Ötmillió forintot kínáltak egy lakásért, ezt a lakók nem fogadják el. Sportközpontot építenének.

Ékszereket és órákat vitt el a betörő az oktatásügyi miniszter házából

19.04.28 20:39

Betörő járt Mladen Šarčevićnek, Szerbia oktatásügyi miniszterének a házában, ahonnan a szerbiai tájékoztatási eszközök szerint ékszert és órákat vitt el. A Blic nem hivatalos információi szerint, egyelőre nem sikerült azonosítani az elkövetőt, aki…

A(z) "Hős utca" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Felpörög a Hős utcai kisajátítás

Újabb 28 magántulajdonú lakást sajátítana ki a kőbányai önkormányzat a Hős utca 15. szám alatti, bontásra ítélt társasházakban – tudta meg a Népszava.

Életmód

12 kiló drogot akart Magyarországra csempészni a szerb férfi

A lökhárító mögött, és a műszerfalban is marihuána volt.

Közélet

Több mint kétszáz fát ültetnek Kispesten

Az őszi ültetési program keretében, októbertől várhatóan december elejéig a friss telepítések befejeződnek. Összességében 183 facsemete telepítését rendelte meg az önkormányzat, további 57 fiatal fát pótlásként ültetnek majd el.…

Közélet

Megszólalt a bérgyilkos, fontos információt árult el Dér Csaba

A szerb-magyar férfi megjelölte gyilkos, hangtompítós fegyverének a helyét, de még nem ment ki a rendőrökkel a helyszínre.

 

Kategória ajánló