Horvátország hírek

Ország › Horvátország

Járvány: Horvátország, Szlovénia kedvező adatai

20.06.07 15:28

Horvátországban harmadik napja nem diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzöttet, Szlovéniában stagnál az esetek száma – derült ki a válságstábok vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Alig vesznek új autót a horvátok

20.06.07 12:55

Horvátországban 76 százalékkal esett az új autók eladása májusban éves összevetésben. A horvát Promocija Plus intézet kimutatásai szerint a múlt hónapban 2173 új autót helyeztek forgalomba májusban az egy évvel korábbi 9149 után. Az…

Sikerült értékesíteni a horvátországi krki LNG-terminál kapacitásait

20.06.07 10:28

Sikerült értékesíteni a horvátországi krki LNG-terminál (cseppfolyósított földgáz-terminál) kapacitásait, miután az MVM magyar állami energiacsoport Horvátországban bejegyzett vállalata, az Mfgk Croatia 6,75 milliárd köbméter…

Nem jogsértő az usztasa köszöntés Horvátországban

20.06.06 03:46

A híres hazafias rockszámban hallható köszöntést a délszláv háború idején elevenítették fel, és a bíróság döntése miatt óriási politikai balhé tört ki.

Két szomszédos országban már nincs koronavírus-fertőzött

20.06.05 17:07

Stagnál a koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nulla és egy, utóbbiban nulla és kettő között ingadozott a napi új esetek száma az elmúlt egy hétben - derült ki a válságstábok pénteki sajtótájékoztatóján.

Nagyon kevés a horvát fertőzött is

20.06.04 19:46

A részleges eredmények alapján 80 ezerre tehető a koronavírus-fertőzésen átesett horvát állampolgárok száma. Széles körű immunitást eddig egyetlen országban sem igazoltak eddig.

A(z) "Horvátország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Szigorú előírások közepette tartják a horvát helyhatósági választásokat

Horvátországban a járványhelyzet miatt szigorú előírások mellett tartják vasárnap a helyhatósági választások első fordulóját.

Nagyvilág

Bahrein döntött: harmadik dózist is bevet az oltási kampány következő etapjában

Bahrein úgy döntött, hogy a koronavírus elleni oltási kampány következő szakaszában egy harmadik emlékeztető oltást is bevet - erről Bahrein hírügynöksége tájékoztatott.

Ország

Csodaszép nővé cseperedett Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Pintér Tibor és Janza Kata lánya kész nő, a 22 éves Janka színészi pályára készül.

Közélet

Forradalmasíthatják a földrengés-előrejelzést, új módszert alkottak meg

Az amerikai Stanford Egyetem kutatói egy teljesen új rendszert dolgoztak ki, mely minden eddiginél hamarabb és gyorsabban tudja előre jelezni, ha jelentősebb földmozgás várható.

 

Kategória ajánló