Horváth László hírek

Politikus › Horváth László

A vígjátékoké lesz a főszerep novemberben a Vörösmarty színházban

17.10.12 00:03

November 3-án a veszprémi Petőfi Színházzal koprodukcióban mutatják be Bernard Slade romantikus vígjátékát, a Jövőre veled ugyanitt című kétszereplős darabot a Kozák András Stúdióban.

A győzelem most elmaradt

17.10.01 15:58

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában „mumusával” találkozott a Kalocsai FC. Márton Zsolt együttese ahhoz a KHTK-hoz látogatott, aki tavaly 0-5 és 8-1 arányban tömte ki gólokkal a Kalocsát. A nagyarányú győzelem, sőt a győzelem most…

Focipályát szenteltek Lentiben

17.09.12 07:31

Modern, 20x40 méteres futballpálya várja a sportolni vágyókat a településen. Az avatóünnepségen részt vett Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke, Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Pál Attila, a megyegyűlés elnöke, Preisinger…

Durva: Holttestet találtak a Városligeti-tóban

17.08.01 14:46

Holttestet találtak járókelők szerda reggel a budapesti Városligeti-tóban, a helyszíni szemle nem állapított meg idegenkezűséget - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Elhunyt Horváth László

17.07.26 13:42

Gyors lefolyású, gyógyíthatatlan betegségben tegnap elhunyt Horváth László újságíró, szerkesztő, könyv- és lapkiadó.

Önkormányzati beszámoló Zalában

17.04.28 13:37

A Zala Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangú szavazással fogadta el a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének 2016. évi beszámolóját.

Gyönyörű színésznők: Dézsi Darinka és Horváth Réka

16.11.08 15:12

Horváth László Attila büszke lehet a "családjára", az anya szerepét alakító Horváth Rékára és az erényes leány, Emilia Galotti szerepét játszó Dézsi Darinkára. Mindkét színésznő gyönyörű. A Móricz Zsigmond Színház következő bemutatója kapcsán…

A(z) "Horváth László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Németh Kristóf nem maradt színház nélkül – elstartolt a Fórum Színház idei évada

Németh Kristófot tudta nélkül menesztették a Játékszínből, ma pedig új színházból jelentkezett, méghozzá egy nagyon izgalmas bemutató keretein belül ismertette az idei évadot.

Esemény

Bejelentették: ekkor temetik a magyar focistát

Utolsó útjára kísérik az Aranycsapat 88. életévében elhunyt játékosát.

Ország

Nem tudta visszatartani érzelmeit: riporterek előtt sírta el magát a kanadai miniszterelnök

Ottawa – Riporterek előtt sírta el magát Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, amikor az ország neves énekesének Gord Downie haláláról beszélt.

Közélet

Kötelező lesz vigyázzban állni a himnusz alatt

Remélik, hogy az intézkedéssel sikerül véget vetni a viszálykodásnak. Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetője elrendelte, hogy a mérkőzések előtt felcsendülő himnusz alatt minden játékos köteles…

 

Kategória ajánló