Horváth Csaba hírek

Politikus › Horváth Csaba

MSZP: esélyteremtő és zöld költségvetése lesz Budapestnek

20.02.26 14:01

Esélyteremtő és zöld lesz Budapest idei költségvetése – mondta Horváth Csaba, az MSZP budapesti frakcióvezetője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatón.

Faültetés, akadálymentesítés, útfelújítás Zuglóban

20.02.25 08:19

A Zuglóinfón Horváth Csaba MSZP-s polgármester elmondta jövőre akadálymentesítenék az Örs vezér teret, minden zuglói baba megszületése után fát ültetnének és útfelújításokba kezdenek.

Népszavazáson kérdezhetik meg a budapestiek véleményét

20.01.30 09:37

A rendszerváltás után minden kormány csökkentette az adó-visszatérítést. Ez addig jutott, hogy a befizetett adó csak két-három százalékát kapja vissza jelenleg Budapest – mondta Horváth Csaba.

A 24.hu újságírója díjat nyert

20.01.11 19:34

Horváth Csaba László, a 24.hu újságírója nyerte a legrangosabb hazai oknyomozó újságírói elismerést, az idén 19. alkalommal átadott Transparency-Soma

Több kérdésben továbbra sincs egyetértés

19.12.12 15:05

Még az idén rendeletbe foglalják a főváros atlétikai vb-vel kapcsolatos feltételeit, más kérdésekben azonban továbbra sincs egyetértés.

Brutális adóemeléssel sokkol a balliberális többség Zuglóban

19.11.28 16:46

A telekadó, az építményadó és az idegenforgalmi adó brutális emeléséről döntött a Horváth Csaba vezette balliberális zuglói képviselő-testület – értesült az Origo.

Horváth Csaba : hazugság, hogy a baloldali politikusok többet keresnek a kerületben

19.11.28 12:37

Olcsóbbá kell tenni a parkolási költségeket – egyebek mellett ezt mondta Horváth Csaba az ATV Start című műsorban. Legalábbis akkor, ha a cél valóban az, hogy egyre többen fizessenek elektronikus formában – tette hozzá. Zugló MSZP-s…

A(z) "Horváth Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Horváth Csaba: Orbán és bandája végigrabolta az országot

Kisebb vita alakult ki az ATV Start stúdiójában Horváth Csaba zuglói polgármester és a műsorvezető között pénteken, amikor Horváth „Orbán és bandája” néven említette a kormányzó többséget. Horváth egyébként arról…

Közélet

Megtiltotta a polgármester, hogy szegényeknek építsenek otthont

Soroksáron Bese Ferenc polgármester úgy akadályozta meg hajléktalanokat segítő civilek otthonépítési akcióját, hogy már a helyi főépítész is engedélyt adott a munkálatokra. Indoklása szerint a helyieknek elege van a hajléktalanokból.

Politikus

Koronavírusban meghalt az MSZP egyik tagja

Komjáthi Imre elmondta: jelenleg is vannak párttagok karanténban.

Közélet

Intermodális csomópont Egerben: a terveztetésre van forrás

Az egri önkormányzat elindította a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását a Hatvani hóstya városrészt illetően, melyet az intermodális csomópont kialakítása indokolt. Ezzel kapcsolatban lakossági fórumot is…

 

Kategória ajánló