Horoszkóp hírek

Életmód › Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp: megbocsátasz ma?

19.05.26 05:04

Meg tudsz bocsátani másoknak? És vajon saját magadnak is? Utóbbi talán még az előbbinél is fontosabb a sorrendben. A kínai horoszkóp szerint a mai nap tökéletes lehetőség a megbocsátásra. Ugye élsz vele?…

Hétvégi szerelmi horoszkóp: óriási fordulat a szerelemben

19.05.26 04:37

A horoszkóp szerint rengeteg bókot begyűjthetsz a hétvégén. Most szükséged is van bókokra, hiszen általuk egyre magabiztosabbá válhatsz. Amikor magadnak is tudsz bókolni, biztos lehetsz, hogy a szerelmi életedben is óriási fordulat következik be.

Ez az 5 csillagjegy nem tud hazudni

19.05.25 11:43

Még akkor sem, ha nagyon előnyös lenne nekik. Ezek a csillagjegyek egyszerűen nem tudnak hazudni, ami persze a horoszkóp szerint még nem jelenti, hogy meg se próbálkoznának vele, csak éppen azonnal elárulják magukat. Talán te is köztük vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Váratlan szerelem érheti az Ikreket

19.05.24 06:43

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 24-26-ig tart.

Heti horoszkóp: Csodás napokat jósolnak a csillagok

19.05.20 07:58

A legszebb májusi napokat ígérik a hétre a csillagok. Felragyog az égbolt, a Nap és a Merkúr is az Ikrek jegyébe lép. A horoszkóp szívet melengető hetet jósol a csillagjegyeknek.

Születésed órájából kiderül, milyen ember mellett lennél igazán boldog

19.05.11 08:46

Az, hogy mikor születtél, nagy szerepet játszik abban, ki vagy ma. A csillagjegyed és az adott hónap alapján ugyanis rengeteg titokra bukkanhatsz...

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Ne tiltakozzon a Skorpió a szerelem ellen

19.05.10 06:43

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 10-12-ig tart.

A(z) "Horoszkóp" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Napi horoszkóp 2019. 08. 18. – Inspiráló vasárnap

A horoszkóp szerint vasárnap a Mars bolygó a Szűz jelébe lép, ez újult erővel vértezi fel a csillagjegyeket. Most nagyszerű ötleteket, inspirációkat kaphatsz. Persze, még jobb lenne nem a jövőn elmélkedni, hiszen ez még csak a…

Életmód

Tartalmas ünnepi programokat kínál a királyok városa

Az ünnepi hosszú hétvége remek alkalom arra, hogy felfedezzük hazánkat, ahol oly sok csoda született az elmúlt ezer évben.

Ország

Most egy honosított brazillal erősít a kínai fociválogatott

A brazil Elkeson bemutatkozhat a kínai labdarúgó-válogatottban, hátha így kijutnak a vébére. Előtte egy brit születésű középpályást is honosítottak már.

Magyar település

Újdonság a miskolci CineFesten

Egész estés dokumentumfilmeket is láthatunk.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló