Horoszkóp hírek

Életmód › Horoszkóp

Horoszkóp: Június 11., Kedd

19.06.11 08:35

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Napi horoszkóp: adj minél többet szombaton

19.06.08 09:08

Szívesen teszel többet, mint amennyit várnak tőled szombaton. A horoszkóp szerint nagyon jól teszed, sőt ma minél többet adsz másoknak, az univerzumtól annál többet kapsz vissza…

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Angyalai segítik a Skorpiót

19.06.07 08:05

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 7-től 9-ig tart.

Napi kínai horoszkóp: mit látsz a tükörben?

19.06.07 05:05

Vajon mit, pontosan kit látsz a tükörben, amikor belenézel? Ki tekint vissza rád? Mennyire szereted, amit látsz? A kínai horoszkóp javaslata szerint ma érdemes másként tekinteni a tükörbe és persze önmagadra is.

Napi kínai horoszkóp: rád talál a szeretet

19.06.05 05:04

A szeretnek számtalan formája létezik. Szeretetet érzel a családod, a gyerekeid, sőt a házi kedvenced iránt is. Szereted a barátokat, a munkatársakat, nem beszélve a párod iránti szerelem érzéséről. A kínai horoszkóp szerint ma valódi szeretetben lesz…

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Dübörög a szerelem a Baknál

19.05.31 13:07

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Horoszkóp: Május 29., Szerda

19.05.29 08:49

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 29-én is!

Horoszkóp: Május 28., Kedd

19.05.28 08:49

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 28-án is!

A(z) "Horoszkóp" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Harmincöt riasztás a hosszú hétvégén

Harmincöt alkalommal kérték a tűzoltók segítségét Somogy megyében a hétvégén. Többségében tűzeseteknél kellett beavatkozniuk a megye tűzoltóinak, de műszaki mentéseknél is éppúgy helytálltak az egységek.

Ország

Ennyire erős melloffenzívát már régóta nem indítottak a szemünk ellen

Melltartó legyen a talpán ami ezeket a ringó szép kebleket meg bírja tartani. 28 éves Valentina 12 éven át balettozott, vusuban (kínai harcművészet) pedig ötszörös olasz bajnok. Instagramon meg van kétmillió követője, akikkel napi…

Magyar település

Tíz hely, ahol igazi versenyre kényszerül a Fidesz. Persze, hogy Miskolcon is

A közvélemény-kutatások szerint nagyon szoros párharc lesz a főpolgármesteri posztért Tarlós István és Karácsony Gergely között, azonban ezen kívül is van még 10 olyan csatatér – város vagy fővárosi kerület –, ahol éles verseny lesz…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló