Horoszkóp hírek

Életmód › Horoszkóp

Horoszkóp: Június 11., Kedd

19.06.11 08:35

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 11-én is!

Napi horoszkóp: adj minél többet szombaton

19.06.08 09:08

Szívesen teszel többet, mint amennyit várnak tőled szombaton. A horoszkóp szerint nagyon jól teszed, sőt ma minél többet adsz másoknak, az univerzumtól annál többet kapsz vissza…

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Angyalai segítik a Skorpiót

19.06.07 08:05

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 7-től 9-ig tart.

Napi kínai horoszkóp: mit látsz a tükörben?

19.06.07 05:05

Vajon mit, pontosan kit látsz a tükörben, amikor belenézel? Ki tekint vissza rád? Mennyire szereted, amit látsz? A kínai horoszkóp javaslata szerint ma érdemes másként tekinteni a tükörbe és persze önmagadra is.

Napi kínai horoszkóp: rád talál a szeretet

19.06.05 05:04

A szeretnek számtalan formája létezik. Szeretetet érzel a családod, a gyerekeid, sőt a házi kedvenced iránt is. Szereted a barátokat, a munkatársakat, nem beszélve a párod iránti szerelem érzéséről. A kínai horoszkóp szerint ma valódi szeretetben lesz…

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Dübörög a szerelem a Baknál

19.05.31 13:07

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Horoszkóp: Május 29., Szerda

19.05.29 08:49

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 29-én is!

A(z) "Horoszkóp" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 15-től 17-ig tart.

Életmód

Hétvégén elérjük a 20 fokot, enyhe lesz az idő

Lassan november második felébe lépünk, a hőmérsékletek viszont kora őszies időt tükröznek. Többször felhős időben lehet részünk a hét hátralévő részében, pénteken és hétvégén többfelé az eső is ismét eleredhet, alapvetően azonban…

Ország

Átadták a kínai kultúra fellegvárát a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem és a kínai Tiencsini Idegen Nyelvi Egyetem közötti kulturális és oktatási együttműködés eredményeként megalakult Konfuciusz Intézetet pénteken adták át az egyetem központi épületében. Szilvássy Zoltán…

Megye

24 haranggal és 200 igeverssel ünnepli 200 éves jubileumát Debrecen szimbóluma – fotókkal, videóval

Debrecen - 200 évvel ezelőtt tartották az első istentiszteletet a Debreceni Református Nagytemplomban. A jubileumra programok sorozatával készülnek.

 

Kategória ajánló