Horoszkóp hírek

Életmód › Horoszkóp

Napi kínai horoszkóp 2019. július 16.: Mennyi időt adsz magadnak kedden?

Tegnap 05:06

A pozitív változást, a sikert, az eredményeket mindenki szeretné gyorsan megtapasztalni az életében. A kínai horoszkóp szerint ugyanakkor mindennek eljön a maga rendje és ideje. Adj időt magadnak, ez ma a legfontosabb üzenet…

Napi horoszkóp 2019. július 16. – Megvan benned a képesség

Tegnap 04:09

A Rák ma egy fontos dologban lesz eredményes, a Skorpiónak bátran kell lépnie most. Napi horoszkóp.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Boldog hétvégére számíthat a Halak

19.07.12 07:57

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk július 12-től 14-ig tart.

Napi kínai horoszkóp 2019. július 12.: Szeretnek az égiek

19.07.11 05:03

A kínai horoszkóp szerint szeretnek az égiek. Téged is. Figyelnek és látnak, követnek és támogatnak. Ma megtapasztalhatod a valódi szeretetet…

Horoszkóp: Július 10., Szerda

19.07.10 07:32

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Horoszkóp: Július 9., Kedd

19.07.08 09:36

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

Napi horoszkóp, 2019. július 7.: vasárnap minden összejöhet

19.07.07 02:17

A horoszkóp szerint ezen a júliusi vasárnapon valójában bármi összejöhet, amire a szívedben vágysz. Ma megengedhetsz magadnak némi luxust. Vajon miben?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Angyalok vigyáznak a Skorpióra

19.07.05 06:44

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk július 5-től 7-ig tart.

A(z) "Horoszkóp" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Napi kínai horoszkóp 2019. július 16.: Mennyi időt adsz magadnak kedden?

A pozitív változást, a sikert, az eredményeket mindenki szeretné gyorsan megtapasztalni az életében. A kínai horoszkóp szerint ugyanakkor mindennek eljön a maga rendje és ideje. Adj időt magadnak, ez ma a legfontosabb…

Életmód

Kaufer Tamás új vizekre evezett, „vasember” lett belőle

A székesfehérvári maratoni futó, a Vérteskozma Rock ‘n Roll Futás ötletgazdája a mögöttünk hagyott hétvégén elindult, és célba ért a 35. Vasi Vasember Olimpiai távú triatlonversenyen.

Ország

Nem adják ki újra a Devotiont!

A Red Candle Games játéka, a Devotion szépen felhúzta a kínai játékosokat (mivel a kínai elnökre, Xi Jinpingre való, nem épp pozitív utalások voltak benne), és miután a kínai kiadót padlóra küldte, a nemzetközi kiadó is eltávolodott…

Magyar település

Megérkezett az előzetes a magyar borról szóló első mozifilmhez

Almási Tamás Folyékony arany című dokumentumfilmjének világpremierje a miskolci CineFest-en lesz.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló