Horoszkóp hírek

Életmód › Horoszkóp

Az Oroszlánt és a Bakot szerencse éri, a Kost elismerik, a Bika jó hírt kap – Heti horoszkóp október 26-tól november 2-ig

20.10.26 12:07

Szép és sikeres napok elé nézünk a heti horoszkóp szerint. Érdemes minél többet a szabadban lenni és észrevenni, értékelni az ősz szépségeit, így könnyebben átvészelhető a nyári napsütés után nehezen megszokható időszak. Bár nap nap után…

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

20.10.26 00:07

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

20.10.22 10:01

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Napi horoszkóp 2020. 10. 22. – Az örömbe üröm vegyülhet ma

20.10.22 02:03

A hosszú hétvége előtti csütörtökön mindenki sokkal türelmetlenebb, feszültebb lehet. Pedig a napi horoszkóp mára örömteli lehetőségeket is jelez. De vajon nem rontja el valami a bizakodó hangulatot?

Horoszkóp: Október 21., Szerda

20.10.21 00:04

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

20.10.19 08:22

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Heti Horoszkóp október 19-t?l | Vírusmentes

20.10.19 06:04

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!

Napi horoszkóp 2020. 10. 17. – Érzelmekkel teli szombat

20.10.17 00:14

Nagyon érzelmesnek ígérkezik ez a szombat a bolygók és a napi horoszkóp szerint. S mi mindenre számíthatsz még? Csillagjegyednél elolvashatod a választ.

A(z) "Horoszkóp" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Az Oroszlánt és a Bakot szerencse éri, a Kost elismerik, a Bika jó hírt kap – Heti horoszkóp október 26-tól november 2-ig

Szép és sikeres napok elé nézünk a heti horoszkóp szerint. Érdemes minél többet a szabadban lenni és észrevenni, értékelni az ősz szépségeit, így könnyebben átvészelhető a nyári napsütés után nehezen megszokható…

Életmód

Dac: Andrija Balić a forduló legjobbja, Kalmár hetedszer a hétvége álomcsapatában

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) 11. fordulója után is kihirdették a hétvége legjobbjait felvonultató álomcsapatot. A hétvége legjobbjai között három dunaszerdahelyi futballistát is találunk.

Ország

Panda múzeum nyílik, nem kitömött óriáspandáknak

Új óriáspanda-múzeum kezdte meg működését a délnyugat-kínai Szecsuan tartományban, az óriáspandák természetes élőhelyén.

Esemény

Érdemes lesz az eget kémlelni: különös jelenségre számíthatunk Halloween éjjel

Halloweenkor Kék Hold világítja be az eget. Persze, még mielőtt bárki is a nagy kék holdat várja, azt ki kell ábrándítanunk - írta meg a kisalföld.hu.

 

Kategória ajánló