Hoppál Péter hírek

Politikus › Hoppál Péter

Hoppál: politikai kifizetőhelyek az új önkormányzatok

19.12.10 16:52

Napirend utáni hozzászólásában bírálta hétfőn az Országgyűlésben Hoppál Péter, a Fidesz-KDNP pécsi képviselője az új pécsi és komlói városvezetést.

A Fidesz „szakértője" szerint nincs felmelegedés, hiszen esik a hó

19.12.03 04:52

Jókora havazás érte el hétfőn az országot. Budapesten reggeltől hullott a hó. A MÁV már reggel elesett, a BKK megpróbálja tartani magát.

A(z) "Hoppál Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Hoppál Péter azt kéri, vizsgálják meg, Baranyán kívül hol létesíthető atomtemető

Levéllel fordult a szaktárca államtitkárához Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő, amelyben azt kéri, induljanak vizsgálatok annak megállapítására, hogy az országban mely egyéb, Baranya megyén kívüli újabb alternatív…

Magyar település

Viszontagságos napokat él meg a PEAC-Pécs a járványhelyzet miatt

Hosszabb szünet után a hétvégén újra bajnoki mérkőzést játszott volna a PEAC-Pécs NB I-es női kosárlabda csapata, azonban koronavírusos megbetegedések miatt halasztani kellett a meccset. A járvány kivétel nélkül…

Politikus

Hollik: A brüsszeli bürokraták továbbra is ösztönöznék a bevándorlást

Itt vagyunk egy járványügyi vészhelyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 

Kategória ajánló