Honvédkórház hírek

Életmód › Honvédkórház

Nem működik a lift a Honvédkórházban, a kemoterápiás kezelésekre érkező betegeknek is lépcsőzniük kell

19.05.09 20:07

A két liftből egyik sem működik a Honvédkórház Podmaniczky utcai telephelyén, van, aki szerint hónapok óta – számolt be az RTL Klub Híradója. Sokaknak három emeletet kell megmászniuk. A felvonók meghibásodását minden emeleten kiírták. Az RTL…

Bajban a Honvédkórház – már 2,2 milliárd az adóssága

19.03.25 08:59

A Magyar Államkincstár legfrissebb adatai szerint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség a legnagyobb adós: február végén 5,3 milliáros lejárt számlatartozást görgetett maga előtt, 2,8 milliárddal nagyobbat, mint egy hónappal…

"Tűrhetetlen": kegyetlenül beleszállt a DK a kormányba

19.03.25 08:17

A Magyar Államkincstár közlése szerint a Honvédkórház súlyos helyzetbe került. Az intézmény egy hónap alatt 1,2 milliárd forinttal növelte tartozásait, így 2,2 milliárd forintos adósságheggyel a legeladósodottabb hazai kórház lett – írja a…

A(z) "Honvédkórház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Kétnapos sürgősségi orvostani fórum kezdődött Debrecenben

Kétszáz hazai, a sürgősségi betegellátásban dolgozó orvos, szakdolgozó, mentőtiszt részvételével kétnapos sürgősségi orvostani fórum kezdődött pénteken Debrecenben – jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón.

Ismert személy

Napi büntetés: Zacher Gábor elemzi a Mortal Kombat 11 sérüléseit

Az Index egy remek ötlettel igyekszik bemutatni, hogy a Mortal Kombat 11 brutalitását miért nem szabad otthon kipróbálni.

Közélet

A HM dolgozóinak átlagbére majdnem kétszerese az országos átlagnak

Az mfor.hu értesülése szerint a honvédelmi tárcánál egy év alatt 29 százalékkal nőtt a dolgozók átlagos fizetése, bruttó 660 ezer forintra.

Életmód

A Zala Különleges Mentők csapata is futott a koraszülöttekért

A Zala Különleges Mentők hivatásos és önkéntesekből álló csapata is részt vett a hétvégén megrendezett koraszülöttekért tartott jótékonysági futáson.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló