Honvédkórház hírek

Életmód › Honvédkórház

Koronavírus: ezért baj, ha félünk

20.03.24 12:17

Az ember lelke mélyén lévő félelem rombolja az immunrendszert is. A szervezet gyenge védekezőképessége pedig különösen veszélyes lehet a koronavírus-járvány idején.

Koronavírus: megszólalt az idegsebész, ezért veszélyes, ha rettegünk a betegségtől

20.03.23 20:25

Az ember lelke mélyén lévő félelem rombolja az immunrendszert is - mondta Csókay András idegsebész, a Honvéd Kórház idegsebészeti osztályának osztályvezető főorvosa a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről az M1 hétfő esti...

A Honvédkórház Podmaniczky utcai épülete előtt is lesz koronavírust vizsgáló sátor

20.03.16 17:41

A koronavírus terjedése miatt kialakult járványügyi helyzetben a budapesti Honvédkórház Podmaniczky utcai épületében is lesz koronavírus elővizsgálati pont, vagyis ebben a kórházban kizárólag az elővizsgálati ponton áthaladást követően lehet…

A budapesti Honvédkórház hétfőtől elővizsgálati pontot működtet

20.03.15 16:04

Hétfőtől - a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel - elővizsgálati pontot működtet a budapesti Honvédkórház Róbert Károly körúti székhelyén.

Kiterjesztette a látogatási tilalmat a Honvédkórház

20.02.11 19:35

Szerdától a Honvédkórház három telephelyére is kiterjesztették az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat - tájékoztatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-t. Eddig még csak a Honvédkórház egyes osztályain volt tilos a látogatást.

Átszervezésre hivatkozva váltották le a Honvédkórház vezetőjét

20.02.04 16:53

A 444.hu arról írt, hogy dr. Jákó Kingát, a Honvédkórház októberben kinevezett orvosigazgatóját nemzetbiztonsági okokból váltották le. A honvédelmi miniszter szerint átszervezés zajlik, de munkájára a jövőben is számítanak.

A(z) "Honvédkórház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Dr. Csókay András főorvos: A szív legmélyén lévő félelem roncsolja a keringési és az immunrendszert

Az ember lelke mélyén lévő félelem rombolja az immunrendszert is – mondta Csókay András idegsebész, a Honvéd Kórház idegsebészeti osztályának …

Közélet

Koronavírus: hazaengedték az első háromszéki gyógyultakat

A sepsiszentgyörgyi sürgősségi kórházban 14-re emelkedett a koronavírus-fertőzéssel kezelt betegek száma, ám az első gyógyult beteget viszont szerdán hazaengedték.

Közélet

A héten újabb cégeknél jelenhetnek meg a katonák

A honvédelmi miniszter azt mondta, hogy a magyar lakosság örül a katonák megjelenésének a városokban.

Ismert személy

Dr. Zacher Gábor: Maradjunk már otthon, nagyon szépen kérek mindenkit!

A közösségi oldalon tették közzé a népszerű toxikológus videóját, amelyben mindenkit otthon maradásra buzdít.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló