Honvédelmi Minisztérium hírek

Közélet › Honvédelmi Minisztérium

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott Demeter Márta pere

21.01.16 09:55

A vád szerint a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat a közösségi oldalán közzétette.

Koronavírusban halt meg egy önkéntes tartalékos katona

21.01.16 08:37

Jelenleg kicsivel több mint 300 aktív koronavírus-fertőzött van a Magyar Honvédségen belül, ketten közülük kórházi ápolásra szorulnak. Eddig két közalkalmazott és egy önkéntes tartalékos katona vesztette életét – többek között erről is beszélt Benkő…

A nap legfontosabb hírei -2021.01.14.

21.01.15 19:14

Jön a kínai vakcina, brit katonai elitiskolában végzett Orbán Gáspár.

A baloldal most a magyar katonaságot támadja

21.01.14 14:28

Nem ismer határokat a magyar baloldal hazafiatlansága, amely miután többször elárulta saját hazáját Brüsszelben, ezúttal a magyar katonaságot támadja a miniszterelnök fián keresztül.

A(z) "Honvédelmi Minisztérium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Az ország öt településén épül honvédelmi sportközpont

A cél az, hogy minden megyében, majd minden járásban épüljön ilyen, a fiatalok hazafias és honvédelmi nevelését is segítő létesítmény - mondta Simicskó István.

Közélet

Katonai helikopter szállt le egy veszprémi lakótelep szélén   

A Magyar Honvédség egyik H145M helikoptere szállt le váratlanul a Jutasi úti lakótelep szélén található honvédségi sportpályára csütörtökön a kora délutáni órákban- írta meg a veol.hu.   A veol.hu értesülése szerint a helikopter…

Nagyvilág

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű lett az oltóanyaggyár építése

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Nemzeti Oltóanyaggyár és a Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyár építését a kormány.

Politikus

Benkő Tibor: Hazánk összhangban van a NATO programjával

A szövetség hatékonyságának, belső kohéziójának jövőbeni erősítését célzó NATO 2030 kezdeményezéshez kapcsolódó főtitkári javaslatcsomaggal alapvetően egyetértünk, annak legtöbb elemét támogathatónak tartjuk –…

 

Kategória ajánló