Hollik István hírek

Politikus › Hollik István

Ha baj van, rájuk nem lehet számítani

20.05.26 12:33

A baloldali pártok a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben ismét bizonyították, hogy ha baj van, rájuk nem lehet számítani – mondta Hollik István.

Kemény kritika Karácsonynak: “egyszer sem ment el a Pesti úti idősek otthonába és nem nézett az elhunytak hozzátartozóinak szemébe”

20.05.18 15:34

"Karácsony Gergely legutóbbi facebook posztjában a következőt írja: "Egyszer majd el kell számolni a járvány idején hozott minden döntéssel. Egyszer majd bele kell nézni az emberek szemébe." Kár, hogy a főpolgármester még egyszer sem ment el a Pesti…

Hollik: Soros egyértelművé tette, hogy újabb támadást indít Magyarország ellen

20.05.12 18:37

Hollik István kifejtette: a terv lényege, hogy Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek a tőkerészét ugyan nem kell visszafizetni,...

Hollik István: „Ez Karácsony Gergely személyes felelőssége is egyben”

20.05.11 19:52

A koronavírus-járványban minden hatodik elhunyt fővárosi fenntartású idősotthonból került ki – hangsúlyozta Hollik István.

Hollik: Súlyos mulasztásokra derült fény a Pesti úti idősotthonban

20.05.07 18:04

A Fővárosi Kormányhivatal súlyos mulasztásokat tárt fel a Pesti úti idős otthonban - mondta a Fidesz-Kdnp kommunikációs igazgatója.

A(z) "Hollik István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Hollik István sem indul egyéniben a 2022-es választáson

Sorra jelentik ezt be budapesti fideszes politikusok. Hollik helyett Böröcz László lehet a jelölt az 1-es választókörzetben.

Politikus

Bukja Eger a színház állami támogatását? Kemény vita a közgyűlésben az igazgatóválasztásról

A Fidesz szerződésszegéssel vádolta az egri városvezetést Blaskó Balázs direktori kinevezésének elutasítása miatt, szerintük 300 milliót bukhat a város. Mirkóczki Ádám polgármester szerint Blaskót rá akarták kényszeríteni a…

Nagyvilág

A kórházak válsághelyzetben vannak, küszöbön az orvoshiány

A kórházak a Covid-19-világjárvány elleni küzdelem neuralgikus pontjai, jelentette ki csütörtökön Zuzana Čaputová államfő, miután több szlovákiai és csehországi kórház igazgatójával is egyeztetett. 

Politikus

Nem várt fordulat: már a Fidesz képviselők is lázadnak Orbánék semmittevése ellen

Már nem csak az orvosi kamara és a kormánynak korábban tanácsot adó virológusok sürgetnek szigorúbb járványügyi intézkedéseket, de a Fidesz és a KDNP több képviselője is kevesli a szinte csak maszkviselésre szorítkozó…

 

Kategória ajánló