Hollik István hírek

Politikus › Hollik István

Ha baj van, rájuk nem lehet számítani

20.05.26 12:33

A baloldali pártok a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben ismét bizonyították, hogy ha baj van, rájuk nem lehet számítani – mondta Hollik István.

Hollik: Soros egyértelművé tette, hogy újabb támadást indít Magyarország ellen

20.05.12 18:37

Hollik István kifejtette: a terv lényege, hogy Soros olyan kölcsönt akar adni Európának, amelynek a tőkerészét ugyan nem kell visszafizetni,...

Hollik István: „Ez Karácsony Gergely személyes felelőssége is egyben”

20.05.11 19:52

A koronavírus-járványban minden hatodik elhunyt fővárosi fenntartású idősotthonból került ki – hangsúlyozta Hollik István.

Hollik: Súlyos mulasztásokra derült fény a Pesti úti idősotthonban

20.05.07 18:04

A Fővárosi Kormányhivatal súlyos mulasztásokat tárt fel a Pesti úti idős otthonban - mondta a Fidesz-Kdnp kommunikációs igazgatója.

Hollik: Karácsony végre tartsa be a törvényeket

20.04.25 14:52

Legyen végre orvos a Pesti Úti Idősek Otthonában. Erre szólította fel a főpolgármestert a Fidesz-Kdnp kommunikációs igazgatója.

A(z) "Hollik István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Előkerült Hollik István, eszébe jutott az őszödi beszéd

Bár a kormány energiáinak nagy részét most a koronavírus-járvány elleni védekezés köti le, mégsem lehet szó nélkül hagyni, hogy éppen 14 éve, szeptember 17-én került nyilvánosságra az őszödi beszéd, amelyben…

Politikus

Jó hátszelet kapnak a Fidesz vitorlásai

Valami büdös ebben a dologban, az egész szakmai nonszensz, néphülyítés – vonja le a következtetést Szalma Botond, a Mahart egykori vezérigazgatója arra a hírre, hogy a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) 11 balatoni vitorláskikötőt ad…

Közélet

Harminckét migráns szombaton

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 32 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 25 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

Politikus

Fidesz-KDNP: A baloldalra nem lehet számítani

„Álhíreket, álvideókat gyártanak, de érdemi segítségre senki nem számíthat tőlük”.

 

Kategória ajánló