Hollik István hírek

Politikus › Hollik István

Hollik, a hídorzó

20.07.04 12:16

Őszinte bámulója vagyok Hollik István minden megnyilvánulásának. A Fidesz kommunikációs igazgatója olyat tud, amit nem könnyű utánacsinálni: egyszerűen bármit, de tényleg bármit hajlandó felmondani, elismételni. Nem akarom…

Hollik: ha mi igent mondunk, ők biztosan nemet

20.07.03 15:37

A baloldal nem szavazta meg a 2021-es költségvetést, ezzel ismét bizonyította, hogy nem érdekli a magyar emberek sorsa – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára pénteken feltöltött videóban.

A(z) "Hollik István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Hollik István sem indul egyéniben a 2022-es választáson

Sorra jelentik ezt be budapesti fideszes politikusok. Hollik helyett Böröcz László lehet a jelölt az 1-es választókörzetben.

Politikus

Egy fideszes polgármester is lesz Karácsonyék Szabad Városok Szövetségében

Törökbálint csatlakozott Budapest és több ellenzéki város mellé.

Nagyvilág

Gyors ütemben növekszik Vajdaságban a koronavírusos betegek száma

A Vajdasági Klinikai Központ ma felhívást intézett a polgárokhoz, hogy tartsák be a járványügyi védőintézkedéseket, mert egyre több koronavírussal fertőzött páciens jelentkezik kórházi ápolásra, és egyre kevesebb a szabad hely.

Politikus

Nem várt fordulat: már a Fidesz képviselők is lázadnak Orbánék semmittevése ellen

Már nem csak az orvosi kamara és a kormánynak korábban tanácsot adó virológusok sürgetnek szigorúbb járványügyi intézkedéseket, de a Fidesz és a KDNP több képviselője is kevesli a szinte csak maszkviselésre szorítkozó…

 

Kategória ajánló