Hollik István hírek

Politikus › Hollik István

Liberális jogvédők állnak harcban a demokráciával

20.01.14 12:16

Stratégiai perekkel és a szakmai-társadalmi csoportok módszeres érzékenyítésével gyakoroltak jelentős nyomást az államra a Brüsszel és Soros György által támogatott jogvédő szervezetek az elmúlt évtizedben.

Fidesz: mondják el a szocialisták az igazságot a Szanyi Tibor által emlegetett "feketekasszáról"!

20.01.13 16:13

Álljanak végre elő a szocialisták, és mondják el, mi az igazság a volt párttársuk, Szanyi Tibor által emlegetett "titkos feketekasszával" kapcsolatban - szólított fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Hollik István: A Szeviép-ügyben akár büntetőjogi következményekkel járó cselekmények is történtek

19.12.20 10:28

A kormány szerint a teljes szegedi igazságszolgáltatási rendszer függetlensége kérdőjeleződött meg a Szeviép-ügyben hozott ítélet után. A Magyarország élőben című műsorban a kormányszóvivőt kérdezték.

Hazánkat erősítő döntéseket hoztak

19.12.14 08:58

A magyar kormány mindhárom fontos céljában előre tudott lépni az Ország­gyűlés őszi ülésszakában – jelentette ki a Magyar nemzetnek Hollik István kormányszóvivő.

Hollik István: Ne az emberekkel fizettessék meg a klímavédelmet!

19.12.13 06:43

A következő 7 éves uniós költségvetéssel kapcsolatban elmondta: jelenlegi formájában a visegrádi országok nem fogadják el, a döntés vélhetően csak jövő őszre születik meg.

A(z) "Hollik István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A Fidesz szerint igazságtalan a gyöngyöspatai kártérítés

Hollik István szerint a Soros György által támogatott - pert indító - alapítvány célja az volt, hogy kárt okozzanak a magyar államnak.

Politikus

Hollik: Nem őszinte az Európai Néppárt

Hiányzik az őszinteség az Európai Néppártból - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Közélet

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Tótkomlós közelében

Hétfőn 4 óra 45 perc körül, Tótkomlós közelében három határsértő miatt intézkedtek a rendőrök.

Politikus

A KDNP akkor sem biztos, hogy bejutna a parlamentbe, ha rajtuk kívül senki nem indulna a választáson

A KDNP frakcióvezetője határozottan kijelentette: pártja akkor is biztosan bejutna a parlamentbe, ha egyedül indulnának, csak éppen nem látják értelmét. Ó, hogyne. Hát perszer. Tuti biztos.

 

Kategória ajánló