Holding hírek

Gazdaság › Holding

Bennfentes nyerheti a fővárosi pályázatot

19.12.03 10:07

Mindössze háromnapos pályázatírási és beadási határidőt adott meg a főváros új vezetése a legnagyobb cége, a Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. vezetői posztjára.

“Apa és fia egyszerre távozik két debreceni önkormányzati cég éléről” – a debreceni önkormányzat cáfol

19.12.03 01:55

Azt írják, valótlanságot terjesztett a lap, és azonnali helyreigazítást követelnek. A  Magyar Hang hétfői cikkében – saját értesülésre hivatkozva – azt olvasható, hogy felmondtak a Debreceni Vagyonkezelőnél Ányos Péter műszaki igazgatónak. Majd ezt…

Bővíti portfólióját az Appeninn

19.11.29 18:19

Új irodaépület kerül az Appeninn Holding portfóliójába, miután a társaság szándéknyilatkozatot írt alá egy Budapest harmadik kerületében található irodaház megvásárlására vonatkozóan. Az ingatlanpiaci társaság közlése szerint a modern…

Miskolcon 21 milliárd forint hiteltartozást hozott össze a leváltott fideszes vezetés

19.11.21 09:52

Még a Kriza Ákos (Fidesz) vezetésével kezdeményezte a miskolci önkormányzat a Miskolc Holding Zrt.-nél 9 milliárd forint hitelkeret felvételét, a pénz lehívását pedig kényszerűségből az új városvezetés fejezi be – írja a Népszava.

Megokosodik az iskolabusz Kecskeméten

19.11.13 10:13

Magyar mérnökök által fejlesztett Mercedes-Benz Reform-S School iskolabusz prototípusát is bemutatta az ITK Holding.

Az MVM veheti meg az Opustól a Mátrai Erőművet

19.11.11 18:07

Hamarosan eladhatja a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Holding a Mátrai Erőművet – értesült az Index. A vevő az állami  tulajdonban lévő MVM lehet, a tárgyalások napokon, legfeljebb heteken belül zárulhatnak a lap szerint.

Debrecenben gyártott Mercedes-Benz lett az „Az év haszongépjárműve”

19.11.11 14:37

Az olvasók szavazataira épülő, "Az év haszongépjárműve" versenyen idén először indult és nyert a debreceni ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. által gyártott autóbusz: a Mercedes-Benz Reform 501 LE kapta ugyanis a legtöbb…

A(z) "Holding" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Csődközelben Miskolc önkormányzati holdingja

A fizetésképtelenség határán egyensúlyoz a Miskolc Holding Zrt. az előző ciklusbeli gazdálkodás miatt – ezt állapították meg a holding pénzügyi helyzetét vizsgáló szakemberek.

Gazdaság

Tőzsde – Erős kezdés New Yorkban

Az előző naphoz hasonlóan pénteken is a főbb tőzsdeindexek történelmi csúcsával kezdődött a kereskedés New Yorkban.

Gazdaság

Még optimistább lett a Magyar Telekomra az Erste

542 forintra emelte a Magyar Telekom részvényeire vonatkozó célárát az Erste. Az új célár közel 21 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam.

Gazdaság

Közös vállalatot alapít az Lg és a Luxoft a webOs Auto platform lehetőségeinek kiaknázására

Az LG Electronics (LG) és a Luxoft — a DXC Technology leányvállalata — a jövőben közösen fejlesztik és terjesztik ki a webOS Auto platformot a gyártásra kész rendszerek számára.   Az együttműködésről szóló megállapodást Las…

 

Kategória ajánló