HÖK hírek

Közélet › HÖK

Az SZFE-s hallgatók szerint őket nem lehet leszalámizni

20.12.16 14:22

Kádár Hanna, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója és Csernai Mihály, az SZFE HÖK elnöke a Klubrádiónak adott interjút.

Bodolay Géza: “Mindenkivel szívesen dolgoznék, aki nem ásatag vagy doktriner”

20.12.02 00:49

Bodolay Géza, az SZFE újonnan kinevezett színházművészeti intézetvezetője az Origónak elmondta, a modellváltás körül kialakult hangzavarban kevesen beszélnek a reformok szükségességéről, amiben sok jelenlegi tanár is egyetért.

SZFE Hallgatói Önkormányzat: Jövő szerdai egyeztetés

20.11.07 13:52

Dr. Palkovics László ágazatért felelős minisztertől azt kértük, pénteken, a munkaidő végéig bezárólag jelezze részvételi szándékát.

A(z) "HÖK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Csernai Mihály: SZFE Hallgatói Önkormányzat – elnöki leköszönés

Az elmúlt 155 év működő hagyományainak megerőszakolása olyan döntésre késztet, amit meg kellett hoznom.

Közélet

Karácsony: 23 milliárdot vonnak el négy budapesti kerülettől

A főpolgármester szerint nem csak a járvány és annak gazdasági következményei sújtják az önkormányzatokat, hanem a kormányzati elvonások is.

Közélet

Átlépte a huszonötmilliót a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Átlépte a huszonötmilliót a koronavírussal fertőzöttek száma az Egyesült Államokban; a járvány kezdete óta 417 538 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe – derült ki a baltimore-i Johns Hopkins…

Közélet

„Be van tiltva 63 év” – Hegedűs D. Géza búcsúzik az Ódry Színpadtól

Amint az már korábban kiderült, eladják az SZFE Vas utcai épületét, ezzel pedig megszűnik az intézmény játszóhelye, az Ódry Színpad is. Az intézmény egykori rektorhelyettese, Hegedűs D. Géza így kezdte búcsúját: „Vas utca 2/C. Lakatra…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló