Hogyan hírek

Életmód › Hogyan

Kiderült, mikor szeretne babát Tóth Vera

20.06.11 14:36

Tóth Verára nemrégiben rátalált a szerelem, kedvesével, Zolival kiszakadtak a nagyvárosból és vidékre, Palkonyára költöztek. Az énekesnő úgy fogalmazott,...

Vigyázat: érvénytelenek lehetnek ezek a szerződések, nincs bizonyító erejük

20.06.11 12:25

A hazai jogrendszer mind a mai napig hallgat arról, hogyan kell tekinteni az e-mailen kötött szerződésekre. Egy, a vírushelyzet kapcsán elfogadott jogszabály azonban most kifejezetten megengedi a társaság és a magánszemély tagok közötti

Roy Makaay szerint idén triplázhat a Bayern München

20.06.11 10:25

A klub egykori játékosa, Roy Makaay úgy véli, hogy a Bayern München labdarúgócsapata idén ismét triplázhat, azaz a Bundesliga mellett megnyerheti a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is.

Ezeknek a dolgozóknak nagy része nem kapott a távmunkához sem eszközt, sem tájékoztatást

20.06.11 09:57

A kisvállalkozásoknál kevésbé jellemző, hogy vállalati eszközöket biztosítsanak dolgozóiknak az otthoni munkavégzéshez. Ugyanakkor a saját személyes készülékeiket használó alkalmazottak mindössze egyharmada (34%-a) kapott útmutatást

Nézőpont: a Jobbik 2022-re feleslegessé válhat

20.06.11 07:16

A Jobbik támogatottsága a 2018-as választási eredmény kevesebb mint felére süllyedt, az aktív szavazók 9 százaléka voksolna az ellenzéki pártra - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb, ezer ember megkérdezésével készített közvélemény-kutatásából.

Elhagyatott pesti kórházból lesz múzeum

20.06.10 19:22

A századfordulóra kialakított három szanatórium a szocializmusban kórházzá vált, tizenhárom éve azonban üresen áll. Most talán rendeződhet a sorsa, de kérdés, hogyan óvják majd meg a Városligeti fasor 9-13. értékeit.

Újratervezés cégeknek: ingyenes Virtual SAS Global Forum 2020

20.06.10 17:37

Az ingyenes Virtual SAS Global Forum 2020 keretei között kiderül, hogyan segíti a cégeket és támogatja a gazdaság helyreállítását a fejlett analitika a járvány időszakában, és azt követően.

Rejtélyes műemlékvédelmi központot hoz létre a magyar kormány

20.06.10 17:04

A magyar kormány célja, hogy egész Közep Európára kiterjessze a műemlékvédelmet. Habár itthon már nincsen felelőshatósága a műemlék védelemnek, a törvényjavaslat nem írja, hogy a többi érintett országgal, hogyan tervezik az együttműködést.

Fft: kicsi Jorge, az örök visszatérő

20.06.10 14:55

Visszaesett, lemondtak róla, nem is egyszer, de Jorginho mindig talpra áll. A passzok és büntetők nagymestere arról beszél az FFT-nek, hogyan sikerült a brazíliai és olaszországi kettős élet, majd a Chelsea-nél őt érő sérelmek ellenére újra és újra…

A(z) "Hogyan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Kedvezőek a szennyvízvizsgálati eredmények

Az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban csökkenő tendenciát mutat a harmadik heti szennyvízvizsgálatok eredményei alapján.

Tudomány

Mi történt? Tartalékaikból élnek Bódiék

Margó és Guszti tudják, milyen mélyszegénységben élni, ezért igyekeznek tartalékolni bevételeiket. Bódiék jól alkalmazkodnak a járvány miatt kialakult helyzethez.

Közélet

A Harvard és a többi amerikai elitegyetem is Bitcoinba fektet

Számos nagy amerikai elitegyetem alapítványa a jelentések szerint kriptovalutát vásárolt a tőzsdéken. A Harvard, a Yale, a Brown Egyetem és

Életmód

Felfüggesztették a karantént: Kalifornia túl van a legnagyobb kihívásokon

Kalifornia államban felfüggesztették a koronavírus-járvány miatt december elején bevezetett karantént - közölte Gavin Newsom kormányzó.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló