Hódmezővásárhely hírek

Magyar település › Hódmezővásárhely

Több mint negyed millió forint értékű adományt kaptak a Blue Front Vásárhely’93-tól a vásárhelyi egészségügyi dolgozók

Ma 08:41

A csoport tagjai, ismerősei önzetlenül több mint 250.000 Ft értékben adakoztak, amiből többek között tisztítószereket, ásványvizet, teát, élelmiszereket, 4 db szaturációs mérőt vettek. Különböző tárgyi felajánlásokat is kaptak, amiket közösen kedden a helyi…

Embert gázolt egy vonat Vásárhely közelében

Tegnap 11:32

Hétfő este Hódmezővásárhely és Kútvölgy között elgázolt egy embert a menetrend szerint közlekedő vonat – számolt be a MÁVINFORM.

Marosvásárhely: nincs előrelépés a hulladékgazdálkodási versenytárgyalás kérdésében

Tegnap 09:22

Továbbra sincs nyertese a marosvásárhelyi övezetre meghirdetett hulladékgazdálkodási versenytárgyalásnak. Ennek ellenére a szemét összegyűjtéséről és elszállításáról a polgármesteri hivatalnak kell gondoskodnia.

Egyénileg edzenek a HFC megyeegyes csapatának játékosai

Tegnap 08:10

A kényszerszünet ellenére is igyekszik edzésben maradni a Hódmezővásárhelyi FC megyeegyes felnőtt csapata. A srácok otthon, egyénileg készülnek és tartják magukat formában. Szűcs Róbert vezetőedzővel készítettek interjút.

Két hétre leáll a BorgWarner oroszlányi gyára

20.03.30 16:14

A BorgWarner Oroszlány Kft. gyárában jelenleg csökkentett gyártás zajlik, április 6-tól azonban két hétre teljesen leállítják a gyártást az üzemben.

Szembeköpte esküjét a vásárhelyi képviselő, később törölte a posztot

20.03.30 15:08

Krupiczer Ferenc hódmezővásárhelyi, Kertvárosban mandátumot nyert képviselő olyan posztot osztott meg oldalán, melyben arra szólít fel, Fidesz szimpatizáns őt ne jelölje ismerősnek. Még a Jobbik helyi elnöke is rászólt, később törölte a posztot, de…

A járvány alatt sem áll le a tram-train projekt

20.03.30 08:03

Zavartalanul zajlik a tram-train építkezése a járvány idején Szegeden és Hódmezővásárhelyen. Ezekben a hetekben kezdődik egy karbantartó telep, remíz építése Szeged rendező-pályaudvarán - olvasható a Magyar Nemzetben.

Kenderültetvény számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen

20.03.27 15:34

Hatvankilenc tő szárított indiaikender-növényt találtak egy helybeli férfi házában, aki még a termesztéshez használt elektromos áramot is lopta.

Tűz ütött ki Vásárhelyen!

20.03.27 13:41

Tűz ütött ki Hódmezővásárhelyen, a Profi udvar mellett, a sarkon – jelezték a HMVHLY CAR LIFE nevű Facebook csoportban.

A(z) "Hódmezővásárhely" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Több mint 250 ezer forint értékű adományt gyűjtöttek a vásárhelyi ultrák

A Blue Front 1993 Hódmezővásárhely tagjai gyűjtést szerveztek az egészségügyi dolgozók munkájának megkönnyítése céljából. A szurkolók ezzel a gesztussal szeretnék meghálálni, hogy 2020 legnagyobb meccsét ők vívják.

Megye

Bejelentést tett a Nébih: újra felütötte a fejét a madárinfluenza az országban, 200 ezer állatot kell megölni

Két Csongrád megyei pecsenyekacsa-tartó gazdaságban is kimutatta a madárinfluenza vírusát kedden a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), csaknem 200 ezer állat leölése folyamatban van – közölte a hivatal…

Közélet

Karácsony: Miért jutott egyáltalán eszükbe a Semjén-féle javaslat?

Nem az a kérdés, hogy miért hátrált meg az Orbán-kormány, amely nemrég még el akarta venni a polgármesterek döntési jogait - mondta Karácsony Gergely.

Politikus

Ellenzék: A kormány Orbán Viktort tenné meg mindenki polgármesterének

Karácsony Gergely visszavonatná, Pikó András szerint az állampolgárok biztonságát veszélyezteti a polgármestereket korlátozó javaslat, Márki-Zay Péter úgy látja, elveszíti a hatékonyságát a rendkívüli jogrend. A kormány délutánra…

 

Kategória ajánló