Hódi Pamela hírek

Ismert személy › Hódi Pamela

Nincs tovább! Szakított a celebpár

17.09.25 17:39

Hivatalosan is szakított Berki Krisztián és Hódi Pamela. A Facebookra kikerült posztból az derül ki, hogy a döntés közös, lányukat ezután is együtt nevelik, de útjaik 5 év után különváltak. Sejthető volt, hogy közeleg a szakítás, miután a nyárra tervezett esküvőjük…

Még csak most szakított, máris mással pózol Berki Krisztián

17.09.25 12:28

Hódi Pamela hivatalos közleményben jelentette be, hogy véget ért Berki Krisztiánnal való kapcsolata. A showman nem várt sokáig, máris más nővel kapták lencsevégre.

Hivatalosan is szakított Berki Krisztián és Hódi Pamela

17.09.24 17:12

Voltak jelek korábban is, amiket nem mindenki vett komolyan, de most maga Hódi Pamela írta ki a Facebookra, hogy elengedik egymást Berkivel.

Remek formában van Hódi Pamela

17.08.04 20:22

Hódi Pamela bikinis fotót posztolt.  Berki Krisztián és Hódi Pamela Olaszországban nyaralnak, ahonnan ezúttal sem kímélnek meg a medencézős...

A(z) "Hódi Pamela" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Szépen javul Berki Krisztián műtött válla

Budapest - "Szerencsére napról-napra jobban vagyok. Jelenleg a gyógytornán kívül még nem kapok egyéb rehabilitációs kezelést" - nyilatkozta a tornász.

Kultúra és szórakozás

A dobogós szépségkirálynő-jelölttel kavarhatott Berki

Pető Laura harmadikként végzett a Miss World Hungary versenyén, így második udvarhölgye lehetett a nyertes Koroknyai Virágnak. A győztesről máris merész híresztelések láttak napvilágot, de úgy tűnik, a harmadik helyezett körül is…

Márka

Dirk Gerkens elnézést kért a TV2 előző vezérétől

Aztán persze nem értette, hogy mi a baj Kökény-Szalay Viviennel és azzal, ha a Tényekben rákkeltőnek nevezik a naptejet. A Médiapiac interjúzott vele.

Életmód

Hatalmas kárt okozott az öngyilkos cégtulajdonos turisztikai ügynöksége

Eurómilliókra adott el nyaralási csomagokat, de csak 30 ezer euró van a számláján.

 

Kategória ajánló