Hoax hírek

Tudomány › Hoax

Közép-Európában is Sorosék döntik el, mi álhír a Facebookon

20.11.03 13:40

A közép-kelet európai régió 11 országából nyolcban osztályozzák a Facebookon megjelenő tartalmakat a Soros György által támogatott tényellenőrző szervezetek. A Remix News beszámolója szerint a hálózatként működő, úgynevezett fact checkerek…

Megint terjed a kamu levél, amelyben Sean Connery kiosztja Steve Jobsot

20.11.02 16:49

Az egykori Apple-vezér, Steve Jobs is megkereste Sean Conneryt, hogy szerepeljen egy reklámban, de a színész kikosarazta őt – áll abban a levélben, amit egy szatirikus híroldal rakott össze korábban, de most újból népszerű lett.

Újabb kamuvideó és kínos magyarázkodás a baloldaltól

20.11.02 11:38

Molnár Zsolt szerint azért nem lehet „álhírvideónak” nevezni, mert a videó, amit feltett, az nem videó, hanem „sajtótájékoztató”.

Újabb baloldali álhírvideó bukkant fel, ezúttal a Balaton mellől

20.10.31 21:51

A kínos álmentős videó után a szocialisták ezúttal a révfülöpi sétányt féltik, de kiderült, hogy összekeverték egy másik ingatlannal.

Életveszélyes, amit a vírustagadók csinálnak

20.10.31 07:43

Már a járvány kitörése után nem sokkal megjelentek a koronavírussal kapcsolatos álhírek és összeesküvés-elméletek. Van, aki a vírus létezését vitatja, mások a járványt kérdőjelezik meg, vagy éppen az oltások szükségességét tagadják. Ezeket az…

5G: jogos vagy generált félelem?

20.10.28 14:37

Szakember mondja el, álhír-e, hogy megsül az agyunk.

A(z) "Hoax" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Újabb rémhírekkel riogatja az embereket az internetes álorvos

A járványidőszak kezdete óta aktívak azok az emberek is, akik átalában laikusként vonják kétségbe a hozzáértők állításait. Magyarországon is vannak ilyenek, egyikük már azt is tudni véli, hogy a tudósok közreműködésével…

Közélet

Hazudik a DK, vérlázító álhírt terjesztenek Gyurcsányék

A DK állítja, hogy a beteg orvostanhallgatóknak is kötelező részt venni a tesztelésen. A valóság azonban egészen más.

Nagyvilág

A szomszédban sem akar csitulni a járvány

Nem lassul a koronavírus-fertőzés terjedése Horvátországban és Szlovéniában, Ausztriában a teljes zár után is szigorú intézkedések maradhatnak.

Tudomány

A szomszédban sem akar csitulni a járvány

Nem lassul a koronavírus-fertőzés terjedése Horvátországban és Szlovéniában, Ausztriában a teljes zár után is szigorú intézkedések maradhatnak.

 

Kategória ajánló