Hoax hírek

Tudomány › Hoax

Nacsa Olivér: “Amint lehet, azonnal beoltatom magam!”

21.04.15 08:01

Egyértelműen az oltakozás mellett érvel Nacsa Olivér és elítéli azokat, akik rémhírekkel ijesztegetik az embereket. Ő már átesett a fertőzésen, amit nem kíván senkinek.

Álhírt terjesztenek Novák Hunorról és a gyerekek oltásáról

21.04.12 19:49

Van az a mondás, hogy minden társasházban van egy őrült – ha nincs, akkor te vagy az – így kommentálta a gyerekorvos azt a hülyeséget, ami futótűzként terjed róla a neten.

A rendőrök verték szét a bolondok napi karanténszegő illegális fesztivált

21.04.02 06:43

A Facebookon viccből meghirdetett kamu fesztiválra ezrével mentek ki a szabályszegő belga fiatalok. A rendőrök keményen feloszlatták a tömeget.

A(z) "Hoax" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Nacsa: Értse meg mindenki, az oltás az egyetlen kiút!

Bár Nacsa Olivérnek egyelőre várnia kell az oltásra, mivel nemrégiben átesett a koronavíruson, biztos benne, hogy csak a vakcina vethet véget a járványnak. A humorista ebben a kérdésben nem ismer tréfát: elítéli az oltásokról rémhíreket…

Közélet

A románok több mint fele azt hiszi, hogy idegen államok hintik a álhíreket a hazában

Az INSCOP közvélemény-kutató intézet folytatja legfrissebb felmérése adatainak közlését: ezúttal az álhírekről és a félretájékoztatásról kérdezték a romániai polgárokat. És a romániai polgárok válaszoltak: eszerint például több mint…

Nagyvilág

Szokásos hét eleji visszaesés az új koronavírus-fertőzések számának tekintetében

Jóval kevesebb újonnan fertőzött személyt regisztráltak az elmúlt 24 órában Romániában vasárnaphoz képest, amikor is 2265 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba. 

Életmód

A Hlas szabad vakcinaválasztást javasol

A Hlas-SD felszólította a kormányt, minél hamarabb tegye lehetővé a szabad vakcinaválasztást. A párt szerint ezzel emelkedne a COVID-19 elleni oltási hajlandóság a lakosság körében, az állam pedig pontosan tudná, hogy melyik…

 

Kategória ajánló