Hit Gyülekezete hírek

Közélet › Hit Gyülekezete

Nyomozás indul a Hit Gyülekezete vezető lelkésze ellen

20.08.18 14:46

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze ellen nyomozást rendeltek el “költségvetési csalás és más bűncselekmények” elkövetésének gyanúja miatt.

Több megbetegedés is összefüggésbe hozható a Hit Gyülekezete pápai közösségével

20.08.06 09:16

Ortutay Gábor, a gyülekezet lelkipásztora megerősítette értesülésünket, hogy több gyülekezeti tag mintája is pozitív lett az elmúlt napokban.

Semjén Zsolt szerződéssel nyugtatta meg a Hit Gyülekezetét, hogy továbbra is tisztelik és támogatják őket

20.07.25 18:37

Isten nevében új, átfogó szerződést kötött a kormány a Hit Gyülekezetével. A dokumentumot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze írta alá pénteken.

Emberöltőkre szóló szerződést kötött Semjén Zsolt a kormány nevében a Hit Gyülekezetével

20.07.23 19:49

Új, átfogó szerződést kötött a kormány a Hit Gyülekezetével. A dokumentumot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze írta alá pénteken Budapesten.

A Hit Gyülekezete lesz a Wigner új fenntartója

20.06.24 16:11

A Hit Gyülekezete vállalta, hogy egyházi fenntartóként biztosítja a Wigner Jenő középiskola további sikeres és biztonságos működéséhez szükséges feltételeket.

A(z) "Hit Gyülekezete" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A NER kedvelt „biztonságpolitikai szakértője” szerint jogos lett volna elsüllyeszteni a Szijjártót a jachton fotózó újságírók csónakját

Földi László a Hit Gyülekezetének rádiójában fejtette ki, hogy miért követett el bűncselekményt az Átlátszó fotósa.

Közélet

Magyarország legjobb 100 gimnáziuma között a békéscsabai iskola

A HVG hetilap minden évben megjelenteti a 100 legjobb magyarországi középiskolát bemutató kiadványát, amelyben idén is szerepel egy békéscsabai intézmény.

Ismert személy

Elhagyná a pályát a szakdolgozók negyede – Lezajlott Gesztesi Károly hagyatéki tárgyalása

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Magyar település

Ide menekül a magyar: Eger, Hévíz, Hajdúszoboszló

Egy hosszú hétvége remek alkalom lehet a pihenésre, a járványhelyzet azonban az ilyenkor jellemző a utazási szokásokat is átírta. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbb – október elején – közzétett adatai szerint augusztusban a…

 

Kategória ajánló