HírTV hírek

Márka › HírTV

Jogerősen is pert nyert a 24.hu Simonka Györggyel szemben

20.11.18 17:58

A bíróság elutasította Simonka György fideszes országgyűlési képviselő helyreigazítási kérelmét a 24.hu-val szemben, majd miután a politikus nem fellebbezett, az mostanra hatályossá vált.

Varga István: Fekete-Győr nagyapja élet-halál ura volt Heves megyében

20.11.16 10:04

„A nagyapa (Fekete-Győr Endre – a szerk.) nem egyszerű TSZ-elnök volt, hanem élet és halál ura volt Heves megyében, és rendkívül szomorú, hogy most rá hivatkozik, amikor nem egy egyszerű párttag volt, hanem egy igazi vérbő kommunista” –…

Az Mszp a kamuvideó és kamustatisztikák ellenére is támogatja Korózs Lajost

20.11.14 19:31

A Hír TV azt akarta megtudni a szocialista párt etikai bizottságának vezetőjétől, hogy kivizsgálják-e a politikus kamu-statisztikai botrányát.

Novák: Védeni szeretné a kormány a magyar családokat az alaptörvény módosításával

20.11.13 07:58

Védelmet szeretne nyújtani a kormány a magyar családoknak a családvédelmi alaptörvény módosításával – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtök este a Hír TV-n.

Az MSZP-s Bárány Balázs "őszintén sajnálja", hogy "elfajzott svábnak" nevezte Solymár polgármesterét

20.11.09 19:04

Még a hétvégén számolt be arról a Hír TV, hogy az MSZP-s képviselő a csatorna birtokába került hangfelvételen többek között "elfajzott svábnak" és "fasiszta baromnak" nevezte a solymári polgármestert. Bárány most németül kért bocsánatot.

Elmenekült az MSZP-s elnökségi tag a Hír TV kérdései elől

20.11.08 07:58

Stábunk arra lett volna kíváncsi, miért nevezte Solymár kormánypárti polgármesterét elfajzott svábnak, illetve fasiszta baromnak.

A(z) "HírTV" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Pesti Srácok: A Magyar Hang egyik újságírójáról szólhat Bayer húszéves története

A Pesti Srácok szerint Bayer Zsolt egy korábban a Magyar Nemzetnél, ma a Magyar Hangnál dolgozó újságíróról beszélt csütörtök este a Hír TV-n.

Politikus

Szájer ikon lett

Szájer József a Fidesz legendás politikusa ikon lett. Már művészeket is megihletett a magyar politikus, aki az LMBTQ közösségek példaképe lett egy pillanat alatt. Olaszországban már utcaművészek is falra festették és jó érzés,…

Nagyvilág

Koronavírusos ittas férfi okozott balesetet Budapesten: karanténban kellett volna lennie

Baleset történt pénteken 18 óra körül Budapest 12. kerületében az Istenhegyi úton.

Tudomány

Humanitárius katasztrófa közeleg

A jövő év humanitárius katasztrófába torkollhat – figyelmeztetett az ENSZ Élelmezési Világalapjának vezetője az ENSZ-közgyűlésnek a koronavírus-járványról tartott rendkívüli ülésszakán pénteken. Az Egészségügyi…

 

Kategória ajánló