Hírszerzés hírek

Nagyvilág › Hírszerzés

Kreml: Moszkva nem avatkozik be az amerikai elnökválasztásba

20.10.23 05:39

Abszolút minden alapot nélkülöznek azok a vádak, amelyek szerint Oroszország beavatkozik az amerikai elnökválasztás folyamatába – jelentette ki Dmitrij Peszkov. A Kreml szóvivője arra reagált “sajnálkozással”, hogy John Ratcliffe, az amerikai…

Iráni és orosz hekkerek zsonglőrködnek az amerikai választók adataival

20.10.22 12:17

Erős aktivitásba kezdtek az amerikai választások előtt külföldi csoportok - állítja az FBI. Az irániak például demokrata szavazóknak küldtek hamisított levelet.

Orbánról és az egyik gyerekéről is gyűjtött adatokat egy kínai cég

20.10.21 19:31

Többek között Orbán Viktorról is gyűjtött adatokat egy kínai cég, áll az RTL Híradó anyagában. De gyűjtött az egyik gyerekéről, volt miniszterelnökökről, egyházi és gazdasági vezetőkről.

Nagy hagyománnyal szakít a 007 Nincs idő meghalni

20.10.15 10:58

A James Bond filmekben mindig volt néhány közös vonás, és most nem arra gondolunk, hogy a 007-es ügynök megmenti a világot az ügyeletes gonosztól. Hanem az olyan jellegzetességekre, mint a rázva és nem keverve fogyasztott Martini, a szép…

A(z) "Hírszerzés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Terrorizmussal gyanúsít tüntetőket a fehérorosz KGB

„Az elmúlt napokban megszaporodtak Fehéroroszországban a szélsőséges cselekmények a tüntetők részéről” – jelentette ki Kansztancin Bicsak, a KGB vizsgálati osztályának vezetője.

Ország

Donald Trump nagy sikere: letette a hivatali esküt Amy Coney Barrett alkotmánybíró

Történelmi nap ez Amerika számára - mondta az amerikai elnök a ceremónián. Az új alkotmánybíró hét gyereket nevel, mélyen vallásos.

Közélet

Ez a kémprogram mindent meglovasított a mobilokról

​Hamis áruházakban terjedt az a SpyC23.A nevű kémprogram, amely tulajdonképpen bármit képes ellopni a fertőzött, Android kompatibilis készülékekről.

Ország

Likviditást pumpált a bankközi piacába Kína

Likviditást pumpált a pénzpiacokra nyíltpiaci műveletek révén kedden a kínai jegybank, hogy megakadályozza a likviditáshiány kialakulását.

 

Kategória ajánló