Himnusz hírek

Közélet › Himnusz

Áder bravúrja: nagyon mondta a semmit

20.01.01 12:57

Életemben először, autóvezetés közben ért a szilveszter éjfél, így a kocsiban hallgattam meg a Himnuszt, majd a Szózatot. Már majdnem ünnepi hangulatba kerültem, amikor jött Áder János szokásos éves köszöntője. Meghallgattam. Kár volt.

Komáromi rapper: Lesz még nyár a Felvidéken

19.12.26 15:31

Új dallal jelentkezett Ropog József José, a komáromi magyar rapper, aki olyan aktuális kérdésekkel foglalkozik friss művében mint a himnusztörvény vagy a felvidéki magyarok asszimilációja.

És akkor a Nélküled című NER-himnusz szerzője hirtelen találkozott a magyar egészségüggyel

19.12.04 12:58

Nyerges Attila, az Ismerős Arcok nevű együttes frontembere október 9-én súlyos motorbalesetet szenvedett, az életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Ez azonban nem volt ilyen egyszerű, a baleset után ugyanis

Hajós András Dalfutár műsora szállítja a Sziget Fesztivál 2020 himnuszát

19.11.21 00:33

A Dalfutár alapkoncepciója, hogy négy alkotó – szövegíró, énekes, zeneszerző és producer –, egymásról nem tudva, egymástól független dolgoznak egy dalon, majd összejőve együtt finomítanak a produkción.

A Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

19.11.19 13:28

2019. november 18-án indult Hajós András, a legnagyobb videómegosztón nagy sikerre futó, Dalfutár című műsorának harmadik évada, mely ezúttal a 2020-as Sziget himnuszának megírása körül forog.

Hajós András Dalfutár című műsorában készül el a 2020-as Sziget Fesztivál hivatalos himnusza

19.11.18 11:22

Ma kezdődik a legnagyobb videómegosztón nagy sikerrel futó Dalfutár című műsor harmadik évada, melynek fő támogatója mellé érkezik egy másik, a Sziget Fesztivál. Így az új évad nagy feladata nem lesz más, mint a jövő évi Sziget hivatalos…

A(z) "Himnusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Érted szól a himnusz

Megvan az idei Sziget himnusza – a Hajós András Youtube-on futó Dalfutár produkciója keretében készült Érted. A Dalfutárban akár teljesen más műfajban mozgó zenészeknek raknak össze egy számot. A tavalyi műsorfolyamban…

Ország

Miért menjünk a Magas Tátrába?

Soňa Jelínková, a Szlovák Turisztikai Képviselet vezetője tájékoztatóra hívta partnereit és a sajtó képviselőit a Hungexpo Budapest Vásárközpontban megrendezett Utazás 2020 kiállítás első napján.

Ország

Döntetlennel kezdett az alsóházban a Sepsi OSK

Habár jobb volt ellenfelénél a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, meg kellett elégednie a döntetlennel. A Jászvásári Poli jobban örülhet a szerzett pontnak a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának pénteki rajtján.

Esemény

Süveges Árpád, a mecénás

A magyar kultúra napján az Év Mecénása díjat Dunaföldváron a Gemenc Autóház Kft. kapta. Dr. Süveges Árpáddal, a cég vezetőjével beszélgettünk.

 

Kategória ajánló