Hillary Clinton hírek

Politikus › Hillary Clinton

Egy amerikai katonai egység Szíriában marad, de nem a kurdokat, hanem az olajat fogja védeni

19.10.21 13:09

Egy kis létszámú amerikai katonai egység Szíriában marad - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn újságíróknak. Közben az amerikai katonák a korábbi washingtoni bejelentésnek megfelelően elhagyták Szíria északkeleti vidékét.

Az amerikai külügyminisztérium felgyorsítja Hillary Clinton e-mailjeinek vizsgálatait

19.09.29 20:31

Az amerikai külügyminisztérium felgyorsítja Hillary Clinton e-mailjeinek vizsgálatait – értesült vasárnap a The Washington Post című napilap. A lap információi szerint a State Department (külügyminisztérium) legalább 130 volt és jelenlegi munkatársát…

Kiszelly Zoltán: Építik a magyar Hillary Clintont

19.06.05 09:11

Gyurcsány semmit sem tanult hibáiból, és egy hosszú politikai edzőtábor után feltehetően ugyanott folytatná, még akkor is, ha felesége lenne a miniszterelnök.

A(z) "Hillary Clinton" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Valaki 44 milliót fizetett, hogy Stinggel énekelhessen

A sztárokkal közös (virtuális) élmények jótékonysági aukcióján összesen 450 ezer dollárt, tehát közel 150 millió forintot szedtek össze. A győztes licitálók Google Meeten például találkozhattak Hillary Clintonnal egy kávéra, egy…

Politikus

Vegye le a maszkot, nehezen hallom – szólította fel az őt kérdező újságírót Donald Trump, aki nem nagyon érti ezt a maszk-dolgot

Donald Trump visszatért a szokásos sajtótájékoztatóihoz, és rögtön kiderült, nem nagyon érti a járvány és a maszkviselés közötti összefüggéseket - figyelt fel a HVG egy Twitter-bejegyzésre.

Közélet

Lomnici: Abszurd a hitleri felhatalmazási törvényhez hasonlítani a koronavírus-járvány miatti törvényt

Ifjabb Lomnici Zoltán szerint tudatos és szervezett dezinformációs kampány része ez.

Ország

A járvány miatt a tervezettnél gyorsabban vonulnak ki az amerikaiak Afganisztánból

A tervezettnél gyorsabban halad az amerikai csapatok kivonása Afganisztánból, és ennek legfőbb oka a koronavírus terjedése - közölték amerikai és Nato-tisztségviselők.

 

Kategória ajánló