Hévíz hírek

Magyar település › Hévíz

Újra állami kézben a sármelléki repülőtér

Tegnap 09:16

A területen lévő ingatlanokkal együtt a Hévíz-Balaton Airport is a Magyar Turisztikai Ügynökség vagyonkezelésébe került, az MTÜ szerint a felújítás után európai színvonalú, korszerű légikikötőként a repülőtér lesz a Nyugat kapuja.

A Hatvan újra örülne, az Eger SE javítana

21.04.15 19:58

A hét közben rendezett fordulóban sikerélménnyel és három ponttal gazdagodott hatvaniak megyei derbin fogadják a hazai pályán vereséget szenvedett egrieket. Az NB III. Keleti csoportjának 30. fordulójában kiemelten fontos meccs vár a gyöngyösiekre…

A szűkös büdzsé ellenére is nívós rendezvényeket terveznek Zalakaroson

21.04.14 12:40

Habár nehéz időszakban lett a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője Ódor László, a szakember bizakodó a jövőt illetően, mert – mint mondta – kollégáival számos innovatív ötletet tartogatnak a tarsolyukban.

Az újranyitásra készül Hévíz

21.04.14 11:07

Szeretnék, ha Hévíz és környéke a fiatalabb generációk, az aktív középkorúak számára is a belföldi turizmus egyik legvonzóbb úti céljaként lenne ismert.

Elhunyt Simkó Imre sportlövő olimpikon

21.04.12 15:28

Hiába várom, hogy megcsörrenjen a telefon. Hiába remélem, hogy a világ másik végéról beleszóljon jellegzetes hangján: „Szevasz! Mi újság Csabán?!” Nem fog hívni már. Simkó Imre április 10-én örökre lehunyta szemét.

Hévíz számára akkor lesz érzékelhető a változás, ha kinyithatnak a szállodák

21.04.08 08:34

Hévízen az üzletek újranyitása nem hoz túl nagy fellendülést, hiszen a kereskedelmi, szolgáltatói kapacitást nem a nagyjából négyezer helyben lakó igényeire szabták, érzékelhető kereslet és forgalom akkor lesz, ha kinyithatnak a szállodák és jöhetnek…

Mától sok mindenben megújul a Hévízi-tó

21.04.01 18:01

Csütörtökön, a munkaterület átadásával megkezdődik a Hévízi-tó körüli sétány és park mintegy 634 millió forintból megvalósuló felújítása – közölte a helyszínen tartott szerdai sajtótájékoztatóján a város polgármestere. Papp Gábor (Fidesz-Kdnp)…

Kezdődik a Hévízi-tó körüli sétány és park felújítása

21.03.31 13:43

A munkaterület átadásával megkezdődik a Hévízi-tó körüli sétány és park mintegy 634 millió forintból megvalósuló felújítása.

A(z) "Hévíz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Menetrend szerinti járatok is indulnak majd Sármellékre

Újra állami tulajdon a Hévíz-Balaton Airport, miután a területen lévő ingatlanok is a Magyar Turisztikai Ügynökség vagyonkezelésébe kerültek. Az a terv, hogy korszerűsítik.

Megye

Letaroltak egy zalai gyümölcsöst a szarvasok

Vélhetően egy egész rudli járhatott az almásban.

Tudomány

Megugrott a fővárosi ingatlanok ára, már 1,1 millió forint egy új lakás négyzetmétere

A koronavírus-járvány kezdete óta ugyan kevesebb lakás épült Budapesten, azonban a januárban bevezetett ÁFA-kedvezmény még így is megdobta az ingatlanpiacot, ugyanis az előző év azonos időszakához mérve 15 százalékkal…

Magyar település

Legyél Ifjú Kócsagőr a Kis-Balatonnál!

A kis-balatoni madárvilág strázsájáról, az első hivatásos magyar természetvédelmi őrről elnevezett kócsagőr program célja, hogy a fiatalokat a virtuális világból a természetbe csábítsa.

 

Kategória ajánló