Hévíz hírek

Magyar település › Hévíz

Hévízi gesztenye kisokos

20.10.19 19:09

Gesztenyés finomságokkal is csábította vendégeit az elmúlt hétvégén Hévíz. A termelői piacon és a Kertészeti Centrumban is nagy volt a sürgés-forgás, és természetesen kóstolni is lehetett.

Fontos ismereteket osztottak meg a gombákról Hévízen

20.10.19 09:31

A leggyakoribb veszélyes gombafajtákból rendeztek bemutatót és kiállítást a termelői piacon, mert az utóbbi hetekben nagyon sokan érkeztek ilyenekkel vizsgálatra.

Hétvégi ízkalandok Hévízen

20.10.17 11:28

A város borára, a Kányaváry Krónikára alapuló étel- és desszertkülönlegességek, bemutatók, kóstolók és látványfőzés várja az előttünk álló hétvégén Hévíz vendégeit.  A „Variációk ABORRA” elnevezésű különleges fesztivál keretében a város hotelei,…

Közös megegyezéssel távozott dr. Kvarda Attila, a keszthelyi és hévízi kórház főigazgatója

20.10.14 19:37

Saját kérésére felmentette az illetékes miniszter dr. Kvarda Attilát a keszthelyi és hévízi kórház főigazgatói tisztsége alól. A kérelmet a szeptember végén távozott vezető egészségi állapota miatt nyújtotta be.

Épül az új buszpályaudvar Hévízen

20.10.09 06:10

Kiköltözhet a buszpályaudvar a város szívéből, a gyógytó közeléből. A régi pályaudvari épület és környezete pedig teljesen új funkciót kap, egy másik projekt, a gyógyhelyközpont fejlesztésére irányuló pályázat részeként.

Hévíz - Átadták az új buszpályaudvar építési területét, indul a kivitelezés

20.10.05 22:25

Hétszázmillió forint európai uniós támogatás segítségével új, városon belüli kerékpárút épül, valamint kibővítésre kerül a helyijárat alközpont, létrehozva ezáltal az új távolsági járatokat is fogadni képes buszpályaudvart. A projekt a Széchenyi 2020 program…

„Ízletes apróságokkal” próbálnak a vendégek kedvében járni Hévízen

20.09.30 17:07

Koncertfilmek, gasztrokalandok, séták várják a város őszi vendégeit. A járványhelyzethez igazodó kínálat számos meglepetést tartogat a fürdővárosban.

Nőttek az elvárások: már ez is alap egy hotelben a magyarok szerint

20.09.28 11:26

A koronavírus-járvány alaposan átalakította a magyarok utazási hajlandóságát és szállásválasztási szokásait - derül ki abból az országos reprezentatív felmérésből, amelyet a hévízi NaturMed Hotel Carbona készített a Turizmus

A(z) "Hévíz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hévízi gesztenye kisokos

Gesztenyés finomságokkal is csábította vendégeit az elmúlt hétvégén Hévíz. A termelői piacon és a Kertészeti Centrumban is nagy volt a sürgés-forgás, és természetesen kóstolni is lehetett.

Magyar település

Felborult egy katamarán Siófok előtt

Kedden délután kaptak bejelentést a balatoni vízirendőrök, hogy a parttól mintegy két kilométerre felborult egy vitorlás, vezetője pedig a vízbe esett. Az egyenruhások a 39 éves tamási férfit kimentették a vízből, majd segítettek…

Megye

139 km/h-val száguldott egy autós a 760-as úton

Gyorshajtót mértek be a rendőrök Zala megyében.

Tudomány

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

 

Kategória ajánló