Hévíz hírek

Magyar település › Hévíz

Az A.I. korában.

Tegnap 17:43

Nemrégiben volt alkalmam ügyvédként részt venni egy az ügyvédeknek szervezett A.I. konferencián. Azt hiszem, ha ezt a filmet le tudták volna előtte vetíteni a Kollégáknak, az hasznos lett volna. Kína és az A.I. kapcsolatáról mi is írtunk korábban, valamint arról…

Hévíz - Elismerés a Széchenyi utca felújításáért

19.11.29 09:28

Hévíz Köztérmegújítási Nívódíjat kapott a Széchenyi utca rekonstrukciójáért. A Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS a „lakókörnyezet közterei” kategóriában ítélte oda az elismerést a város önkormányzatának.

Nívódíjjal jutalmazták Hévíz főutcájának felújítását

19.11.27 19:43

A Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS által alapított Köztér-megújítási nívódíjat a Széchenyi utca megújításáért vehette át Papp Gábor polgármester.

Bővítené a hungarikumok listáját Zala megye

19.11.26 20:14

A Hévízi-tó és a tradicionális hévízi gyógyászat, az agarászat, a Pannónia-csipke, a kanizsai dödölle, valamint a Kanizsai Bor- és Dödöllefesztivál – csak néhány Zala megye közel 70 értékéből. Szakemberek szerint idővel hungarikumok sorát…

Hévíz, Mórahalom, Zalakaros a Magyar Fürdőinnovációs Díj nyertesei

19.11.20 11:37

November 19-én és 20-án Zalakaroson tartja közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség. Az első napon a szakmai előadások után átadták a Magyar Fürdőinnovációs Díjat és a Nemzeti Tanúsító Védjegyeket.

Másodszor nyert a Hévíz – nem kapott ki a Kanizsa

19.11.17 20:00

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Hévíz diadallal, a Nagykanizsa pedig döntetlennel zárta a szezon első felét.

Megrohamozták a vidéki várost: el se hinnéd, hol pörgött a legjobban a lakáspiac

19.11.14 21:04

A legdrágább ingatlanért 110 milliót fizettek idén a Nyugat-Dunántúlon, ám ez kirívó eset a nyugati határszélen. A legtöbb tranzakciót Győrben kötötték, de a lélekszámhoz viszonyítva Hévízen pörgött a legjobban a lakáspiac.

Hévíz - Az esős idő ellenére is jó hangulatban zajlott a Márton-napi program

19.11.13 23:01

Tizennyolcra lapot húztak a hévízi Márton-napi családi fesztivál szervezői, nézői, és bejött nekik. Az időjárás hiába ijesztgetett mindenkit két napon át, kisebb módosítással nagy érdeklődés mellett megtartották a hagyományos rendezvényt.

Oroszul is tanulnak a hévízi szállásadók

19.11.11 11:25

Egy sikeres pályázat eredményeként ingyenes idegen nyelvi és számítástechnikai képzést nyújt tagjai számára a Hévízi Szobakiadók Közössége, mivel jelentősen nő a városba látogató orosz fürdővendégek száma.

A(z) "Hévíz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

A hévízi konferencia is sokszínűen közelítette meg az empátia kérdését

Korunk egyik legnépszerűbb diszciplínája, tudományága a pszichológia, hasznos is, ha elfoglalja az őt megillető helyet, hiszen sok mindent megmagyaráz az emberi személyiség vizsgálatával. Ha tudjuk, mit miért…

Magyar település

Internetes videókból merített ihletet a balatoni festő

„Havasi Irma fest, Kisantal Ferencné dolgozik.” A kétgyermekes sármelléki családanya négy évvel ezelőtt vette újra kezébe az ecsetet. Az alkotás öröméről faggattuk az amatőr festőművészt.

Megye

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az Ötvenhatos versünnepet Kanizsán

A Nagykanizsai Polgári Egyesület hétfőn a Halis-könyvtárban rendezte meg 11. alkalommal az Ötvenhatos versünnepet.

Életmód

Teltház lesz karácsonykor a szállodákban

Teltház lesz karácsonykor a szállodákban, a forgalom a tavalyinál 8-10 százalékkal magasabb lehet - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az MTI-nek hétfőn.

 

Kategória ajánló